Viral

Komentari 0

Hrana za štene: Kako napraviti ukusan obrok za vaše psiće?

Hrana za štene: Kako napraviti ukusan obrok za vaše psiće?

Zamiješajte žumanjak svježeg jajeta, malo kravljeg sira i žličicu meda, pa sve stavite u toplu posudu. Vaši psi u tome će htjeti plivati, jesti nogama i ušima, leđima i jezikom

Došao sam na svijet prije točno tri tjedna i danas sam posve spoznao svijet oko sebe! U jednom danu sam progledao, čuo zvukove svoje braće i sestara, namirasao svoju mamu, ali i ljude! No to nije sve. 

Mogu pomalo hodati, istraživati svijet oko sebe. Učim munjevitom brzinom, a uz sve to baš danas su mi počeli rasti prvi zubići, a moji prijatelji su me iznenadili nečim jako finim! 

Zamiješali su žumanjak, malo kravljeg sira i žličicu meda, pa sve stavili u toplu posudu i gurnuli nježno pred moju njušku. Htio sam plivati u tome, jesti nogama i ušima, leđima i jezikom! 

Bilo je fino, jako fino, ali je onda došla moja mama i dala mi najfiniju hranu na svijetu! Naravno da je ona svojim jezikom očistila do kraja posudu u kojoj smo uživali moja braća, sestrice i ja. 

Danas je sve oko mene puno raznih iznenađenja, ali samo ugodnih i blagih, kao da ljudi paze da se baš danas ničeg ne prestrašim, već samo žele da mi ugode!

Dnevnik pišu štenci uzgajivačnice Totegnac.