Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
54 komentara

Ima dva metra i teži 200 kila: 'Naš penis niš’ nemre zrušiti'

Vidi ovaj hrast. Od njega ćemo dobiti raketu, rekao je Boris Canjuga i inicirao gradnju spomenika penisu. Nakon što je drvo doradio varaždinski kipar Ljudevit Minđek, nastao je spomenik udu

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
54 komentara

U mjestu Beletinec, desetak kilometara od Varaždina, na brijegu naziva Beretinščak, ponosno stoji spomenik penisu. Visok je dva metra, teži 200 kilograma, a postavili su ga 13. lipnja 2015. godine. Do njega vas vodi Put k udu.

- Rušili smo drva u šumi i kad sam vidio taj hrast, rekao sam prijatelju: ‘Gledaj ga kakav je, moramo to samo doraditi i dobit ćemo pravu raketu’ - kroz smijeh govori Boris Canjuga.

Nakon što je drvo doradio varaždinski kipar Ljudevit Minđek, nastao je spomenik udu.

Vesela ekipa silno je ponosna na svoj rad i tvrdi da je vječan.

Nisu ga uspjeli srušiti ni zgroženi vjernici

- Ovaj naš niš’ nemre zrušiti! Iskopali smo temelj dubok 80 centimetara, dobro je fiksiran, možete se vješati po njemu koliko vas volja - dodaje Canjuga i dodaje da ga nisu uspjeli srušiti čak ni zgroženi vjernici.

- Kad je velečasni ovuda išao posvećivati kuće, spomenik smo pokrivali. Prestali smo nakon što nam je rekao da ne bi bilo ni nas da nema penisa - prisjeća se Canjuga.

Na svečanom otvaranju spomenika svi okupljeni morali su kleknuti i primili su corpus penis (tijelo penisa), koje je dijelio voditelj obreda. Vijest o spomeniku još nije stigla do velikog broja turista. Tu i tamo netko navrati te se fotografira.

Iako su planirali postaviti i ženski spolni organ, odustali su.

- Ma bilo je ideja, no onda bismo morali rušiti nadstrešnicu. Ovako je odlično. Moramo ga malo polakirati prije zime, a tu vidimo i jedan park - zaključila je vesela ekipa s Beretinščaka.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message