Obavijesti

Viral

Komentari 54

Ima dva metra, teži 200 kg. Naš penis niš’ nemre zrušiti

Ima dva metra i teži 200 kila: 'Naš penis niš’ nemre zrušiti'
1

Vidi ovaj hrast. Od njega ćemo dobiti raketu, rekao je Boris Canjuga i inicirao gradnju spomenika penisu. Nakon što je drvo doradio varaždinski kipar Ljudevit Minđek, nastao je spomenik udu

VIDEO

U mjestu Beletinec, desetak kilometara od Varaždina, na brijegu naziva Beretinščak, ponosno stoji spomenik penisu. Visok je dva metra, teži 200 kilograma, a postavili su ga 13. lipnja 2015. godine. Do njega vas vodi Put k udu.

- Rušili smo drva u šumi i kad sam vidio taj hrast, rekao sam prijatelju: ‘Gledaj ga kakav je, moramo to samo doraditi i dobit ćemo pravu raketu’ - kroz smijeh govori Boris Canjuga.

Nakon što je drvo doradio varaždinski kipar Ljudevit Minđek, nastao je spomenik udu.

Vesela ekipa silno je ponosna na svoj rad i tvrdi da je vječan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nisu ga uspjeli srušiti ni zgroženi vjernici

- Ovaj naš niš’ nemre zrušiti! Iskopali smo temelj dubok 80 centimetara, dobro je fiksiran, možete se vješati po njemu koliko vas volja - dodaje Canjuga i dodaje da ga nisu uspjeli srušiti čak ni zgroženi vjernici.

- Kad je velečasni ovuda išao posvećivati kuće, spomenik smo pokrivali. Prestali smo nakon što nam je rekao da ne bi bilo ni nas da nema penisa - prisjeća se Canjuga.

Na svečanom otvaranju spomenika svi okupljeni morali su kleknuti i primili su corpus penis (tijelo penisa), koje je dijelio voditelj obreda. Vijest o spomeniku još nije stigla do velikog broja turista. Tu i tamo netko navrati te se fotografira.

Iako su planirali postaviti i ženski spolni organ, odustali su.

- Ma bilo je ideja, no onda bismo morali rušiti nadstrešnicu. Ovako je odlično. Moramo ga malo polakirati prije zime, a tu vidimo i jedan park - zaključila je vesela ekipa s Beretinščaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi
POGLEDAJTE VIDEO

Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi

Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini...