Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
24 komentara

Iz želuca mu izvadili 122 čavla, pribadače, igle, nešto stakla...

"Pacijent ima sreću što mu oštri predmeti nisu razrezali sluznicu niti unutarnje organe jer je to moglo rezultirati teškom infekcijom, pa i smrću", istaknuo je liječnik...

24 komentara

Liječnici bolnice u Adis Abebi iz želuca tridesettrogodišnjeg pacijenta operativnim su zahvatim izvadili 122 čavla i još neke oštre predmete, izvijestili su bolnički izvori. 

"Pacijent već deset godina pati od mentalne bolesti, a prije dvije godine prestao je s medikamentoznom terapijom, što je vjerojatno bio razlog početka 'konzumiranja' spomenutih predmeta", rekao je novinarima Dawit Teare, kirurg bolnice Saint-Pierre u Adis Abebi. 

Uz 122 čavla dugačka deset centimetara, pacijent je progutao četiri pribadače, dvije iglice, čačkalicu i nekoliko komadića stakla. Liječnici pretpostavljaju da ih je u organizam unio pijući pritom vodu. 

"Pacijent ima sreću što mu oštri predmeti nisu razrezali sluznicu niti unutarnje organe jer je to moglo rezultirati teškom infekcijom, pa i smrću", istaknuo je liječnik. 

Rekao je da je i ranije obavljao slične operativne zahvate na mentalno oboljelim pacijentima, no da nijedan od njih nije progutao toliku količinu opasnih predmeta. 

Pacijent se dobro oporavlja i pod nadzorom je psihijatara. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message