Obavijesti

Viral

Komentari 13

Izrezuj i skupljaj kupone pa osvojio Renault Clio Intense

Izrezuj i skupljaj kupone pa osvojio Renault Clio Intense
1

Od ponedjeljka u tiskanom izdanju 24sata pronađite kupone pomoću kojih možete osvojiti Renault Clio. Za čitatelje koji se kasnije uključe pripremili smo joker kupone

VIDEO

Već u ponedjeljak očekuje vas kupon za novu senzacionalnu nagradu, a ovoga puta to je Renault Clio. 

Od ponedjeljka, 28. svibnja, do četvrtka, 7. lipnja, svaki dan u tiskanom izdanju 24sata objavljivat ćemo po jedan nagradni kupon. Tijekom deset dana čitatelji će izrezivati i skupljati kupone. Za one koji se kasnije uključe ili propuste maksimalno dva kupona, 8. i 9. lipnja bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti.

RENAULT CLIO IV 5-DOOR HATCHBACK (B98) - PHASE 2

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe deset nagradnih kupona, ispune ih s traženim podacima i  pošalju na adresu P.P. 311, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji Clio Intense“. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve pristigle koverte koje u sebi sadrže deset kupona od kojih su minimalno dva ista ili osam različitih kupona i dva ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćene i neće sudjelovati u nagradnoj igri. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do utorka, 19.lipnja 2018., do 9 sati ujutro.

RENAULT CLIO IV 5-DOOR HATCHBACK (B98) - PHASE 2

Istog dana nakon 10 sati nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata, Oreškovićeva 3d, Zagreb uz nadzor tročlane komisije i prisustvo javnog bilježnika. Dobitnik koji je osvojio Clio Intense u nagradnoj igri “Osvoji Clio Intense“ bit će objavljen na www.24sata.hr.

Pravila o korištenju osobnih podataka

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri „Osvoji Clio Intense“ koja se održava u jednom kolu, od 28.5. do 9.6., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (Ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom, i/ili SMS-om.

Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegovog zastupnika u pisanom obliku na adresu [Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom [marketing@24sata] ili usmenim putem.

Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Valja napomenuti, kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ovo morate čuti! Evo kako bi zvučali Plenković i Milanović kao reperi: 'Rugamo se naciji...'
DJELO 'SAŠE IZ TBF-A'

Ovo morate čuti! Evo kako bi zvučali Plenković i Milanović kao reperi: 'Rugamo se naciji...'

Glazbenik Alejandro Buendija, široj javnosti ipak poznatiji kao Saša Antić iz TBF-a, objavio je pjesmu "Sučeljavanje" u kojoj repaju Zoka Pravda i Just Plenk. Pjesme je, kako piše u opisu, duet Buendije i AI-ja.

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...
Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju