Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
33 komentara

'Ja sam dečko iz rupe, zaspao sam, svi su otišli i zaključali...'

Zagrepčanin je u četvrtak bio s prijateljima u prostoru koji su uredili za svirku. Prvi je put bio tamo. Kad se probudio, nije bilo nikoga. Prošao je kroz tunel i lupao u vrata. Čuo ga je neki čovjek i nazvao policiju

Foto: čitatelj 24sata
33 komentara

Znate, nije mi baš bilo svejedno, počeo je priču Zagrepčanin koji je u četvrtak ostao zaključan ispod zemlje u Zagrebu.

Sa prijateljima je otišao u sklonište gdje su si sve složili za svirku i probe.

Prvi je put bio tamo, a nakon druženja je zaspao.

- Zaspao sam i prostor je velik, ne čudi me da netko nije skužio da mene nema. Otišli su doma i zaključali su me, kad sam se probudio, vidio sam tunel i došao do nekih vrata - ispričao nam je mladić.

UŠAO KROZ TUNEL? Zagreb: Zaglavio u šahtu i cijelu večer dozivao pomoć

Tamo je udarao čekićem po vratima u nadi da će ga netko čuti. U to vrijeme čovjek je prolazio tim dijelom, čuo ga je i nazvao policiju. Kad su policajci stigli, mladić im je sve ispričao. Nisu odmah htjeli razbijati vrata, nazvali su njegove prijatelje da otključaju vrata.

- Samo se jedna prijatelj javio i mislio je da je neka zezancija te poklopio, ostali se nisu javili pa su morali doći vatrogasci i otvoriti vrata - dodao je Zagrepčanin i potvrdio nam da nije ozlijeđen, ali da ga je malo zezala alergija.

Sve je, na sreću, dobro završilo.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message