Viral

Komentari 0

Jezive fotografije na Google Mapsu koje lede krv u žilama

Jezive fotografije na Google Mapsu koje lede krv u žilama

Fotografija pristaništa Beatrixpark u Nizozemskoj koje izgleda kao mjesto zločina, zgrozila je korisnike interneta i navela na krivi trag. Naime, na fotografiji izgleda kao da netko vuče mrtvo tijelo ostavljajući trag krvi

Snimke iz zraka ponekad izazivaju divljenje i oduševljenje, a nekad otkriju i ono što nikad nismo očekivali. Neke od takvih prizora zabilježile su kamere Google Eartha, prenosi The Mirror.

Tako je na Twitteru nedavno objavljena fotografija jezive skulpture koja nalikuje na dijete. Autor skulpture je škotski gangster Jimmy Boyle koji je osuđen na doživotnu kaznu 1967. godine. 

Uz ovu fotografiju, pojavio se i niz ostalih koje su postale predmet istraživanja policije.

Jedna od tih je snimka auta u jezeru koja je pomogla policiji da pronađe muškarca iz Floride.

Naime, William Moldt (40) nestao je 1997. godine. Policija tada nije uspjela naći ikakve tragove koji bi mogli navesti na njegov pronalazak. Auto je izvučen iz jezera 2019. godine kada je jedan od mještana na Google Earth uočio obris auta u jezeru i to prijavio policiji.

Fotografija pristaništa Beatrixpark u Nizozemskoj koje izgleda kao mjesto zločina, zgrozila je korisnike interneta i navela na krivi trag. Naime, na fotografiji izgleda kao da netko vuče mrtvo tijelo ostavljajući trag krvi na pristaništu, no zapravo je riječ o mokrom psu koji ostavlja svoje tragove.

Jezero 'krvi' u Sadr Cityju u Iraku koje se može jasno vidjeti iz snimka iz zraka, izazvalo je brojne glasine tijekom godina.

Lokalci smatraju da je razlog ove čudne boje posljedica bandi koje bacaju mrtva tijela u kanale, dok drugi zaključuju kako boja dolazi od kanalizacije.