Obavijesti

Viral

Komentari 46

Jezivo: Muškarac otkrio da ga netko danima promatra i prati

Jezivo: Muškarac otkrio da ga netko danima promatra i prati

Amerikanac je primijetio da mu se u stanu događaju čudne stvari npr. svjetla koja je ugasio bi bila upaljena ili bi mu nestajala hrana iz frižidera i sl. Bila je to misterija sve dok jednog dana nije radio od kuće...

VIDEO

Ashton iz SAD-a ispričao je svoju jezivu priču na internetu. Nedavno je pronašao misterioznu torbu koju je tamo ostavio uljez koji je planirao živjeti u njegovom domu dok Ashtona nema kod kuće.

- Bio je listopad. Upravo sam dobio novi posao, a radno vrijeme mi je bilo od 1 ujutro do podne. Radim kao tehnička podrška gradskog groblja koja je otvorena 24/7. Nije ni potrebno reći da je privikavanje na takav tempo spavanja bio izazovan posao, ali uspio sam. I danima kad ne radim spavam po danu kako ne bi poremetio radni raspored. Kupio sam crne zavjese kako mi sunce ne bi smetalo. Živim sam i u zadnjih tjedan dana primijetio sam neke čudne stvari. Na primjer, upaljeno svijetlo za koje bih se mogao zakleti da sam ga ugasio ili otvorena vrata od sobe koje mislim da su bila zatvorena i slično - počeo je svoju ispovijest Ashton.

- Živim na drugom katu, u poslovnoj zgradi. Kako bi bolje shvatili moju situaciju, opisat ću vam kako izgleda moj stan. Da biste ušli u moj stan, morate ući prvo u zgradu, zatim proći hodnikom s dva apartmana, i onda tek u apartman. Svi apartmani imaju dva ulaza, jedan s unutrašnje strane i jedan s vanjske. Nakon vanjskog ulaza, postoji i balkon čija su staklena klizna vrata također zaključana - opisuje Ashton.

- Neobična događanja su postajala sve češća, a meni ih je sve teže bilo pripisati mojim mačkama ili pukoj zaboravljivosti. Hrana mi je počela nestajati iz frižidera, a ja se nisam mogao sjetiti jesam li je pojeo ili ne. Jednog dana mi je šef dopustio da radim od doma jer je ova moja smjena još prilično nova i samo nas dvoje radi pa je nepotrebno da dolazimo tamo kad sve možemo od kuće. Jedanaestog prosinca su mi javili iz banka da mi je s kreditne kartice naplaćeno 3000 dolara. Bio sam u uredu jer sam napravio uslugu kolegi pa se zamijenio za smjene. Transakcija je bila u 11:40, samo par minuta prije nego što sam otišao na posao. Kartica je bila kod mene, baš me to uznemirilo, nisam cijeli dan spavao - priča Ashton.

- Radio sam i čekao pozive, ali kako je vikendom jako malo poziva, gledao sam seriju . Bilo je tri ujutro kad je netko otključao moja vrata...i pritom ne mislim da je provalio nego otključao vlastitim ključem. Potrčao sam na vrata, zgrabio oružje, ali nisam vidio nikoga. Otvorio sam vrata, ali provalnik je već pobjegao. Zvao sam policiju, ali nisu mi mogli pomoći jer nigdje nema kamera i nitko ga nije vidio. Jednostavno nije bilo nikakvih dokaza. Opet nisam spavao. Promijenio sam bravu - kaže Ashton.

- Došlo je vrijeme za božićno ukrašavanje. U hodniku pred vratima držim ukrase i umjetno božićno drvce. Kad sam otvorio ormar, primijetio sam malu crnu torbu u kojoj je bila muška odjeća, cipele, higijenske potrepštine i bilježnica koja me najviše prestravila - dodaje.

- U njoj su bile bilješke o meni: kada radim, kada spavam, kakve kućne ljubimce imam, broj moje kartice i dvije zaokružene riječi: "balkonska vrata". Po datumima sam vidio da me uhodio barem dva mjeseca. Odmah sam zvao policiju. U međuvremenu su pronašli podatke žene koja se koristila mojom kreditnom karticom pa se nadaju da će ona odati muškarca. Pregledali su snimke ulične nadzorne kamere ispred poslovne zgrade, ali ništa nisu vidjeli, a ni otisci im nisu pomogli... - uznemireno zaključuje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'
NAPISAO MARKEROM

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'

Većina stranih radnika bez previše problema odradi svoj posao, ali proteklih mjeseci porastao je i broj napada na njih
Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje