Obavijesti

Viral

Komentari 37

Lako do 100.000 kuna! Samo igraj i zgrabi lovu na brzaka...

Lako do 100.000 kuna! Samo igraj i zgrabi lovu na brzaka...
2

Cilj je ove igre na sreću u stupcu ili redu na kartici 24sata Bingo ekspres zalijepiti sve brojeve. U samo tjedan dana brzo i lako možete osvojiti od pet do 100.000 kn

VIDEO

Pripremili smo novu igru na sreću za čitatelje 24sata. Dobitkom možete popraviti budžet, zaraditi i dobro se zabaviti. U ponedjeljak ćete uz kupljene novine dobiti karticu 24sata Bingo ekspres. Kartica ima 18 polja s brojevima raspoređenim u šest stupaca i tri retka. Svaki dan od ponedjeljaka 21. do nedjelje 27. veljače objavljivat ćemo po jedan dnevni kupon s tri broja. Ako neki od brojeva s kupona imate otisnut na kartici, izrežite ga i zalijepite. Pozorno pratite svaki od navedenih koraka kako biste što lakše došli do dobitka Bingo. Ako su zalijepljena sva tri broja u jednom stupcu, osvojili ste BINGO! Ako je zalijepljeno svih šest brojeva u jednom retku, dobitak je vaš. Dobici u stupcima iznose od pet do 1000 kuna, a u redovima od 5000 do 100.000 kuna. Više kartica donosi i veću šansu za dobitak.

1. Izrezujte svaki dan brojeve iz 24sata

Svaki dan na kuponu u 24sata bit će otisnuta tri broja. Ako te brojeve imate otisnute na svojoj kartici 24sata Bingo ekspres, izrežite ih.

2. Lijepite ih na karticu 24sata Bingo ekspres

Izrezane brojeve zalijepite na svoju karticu na odgovarajuće polje. Svaki redak i stupac na kartici mogu donijeti novčani dobitak.

3. Skupljajte brojeve u redovima i stupcima

Ako zalijepite tri broja u stupcu, osvojili ste Bingo - iznos koji piše na vrhu stupca. Ako imate šest brojeva u redu, dobili ste iznos na kraju reda.

4. Čestitamo na uspjehu! Osvojili ste Bingo!

S karticom i osobnom iskaznicom požurite u Hrvatsku lutriju. Po svakoj kartici možete osvojiti jedan dobitak. Isplate dobitaka počinju od 28. veljače i traju mjesec dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.