Obavijesti

Viral

Komentari 134

Kako izgleda život prije i život s djecom: Evo što se dogodi...

Kako izgleda život prije i život s djecom: Evo što se dogodi...

Mike Julianelle je na Instagram profilu objavio dvije fotografije - sebe prije i poslije djece. Fotografije su snimljene u razmaku od deset godina, a fora je postala viralna...

VIDEO

Djeca. Ima onih koji ih više vole, ima onih koji ih manje vole, a ima i onih kojima se zbog njih život mijenja iz temelja. Naravno, pričamo o roditeljima.

Mike Julianelle je voditelj Facebook stranice Dad and Buried, na kojoj objavljuje simpatične fotografije i videozapise vezane uz djecu. Na svom je Instagram profilu, pak, odlučio započeti novi viralni hit - objavi fotografiju sebe prije i poslije djece.

Prije pet dana započeo je trend objavivši fotografije sebe iz 2006. i 2016. godine. Nakon što je to objavio, javila mu se jedna pratiteljica i rekla da joj se fora jako sviđa i da bi mogao pitati i druge za takve fotografije. Sad ga korisnici u stopu prate i šalju mu svoje fotografije.

Njujorčanin Julianelle je otac dvojice sinova, od sedam i dvije godine, a često se šali da su upravo oni razlog njegovog 'ubrzanog starenja'.

POGLEDAJTE VIDEO: Pogledajte kako izgleda kada tate ostanu sami doma s djecom

Pokretanje videa...

00:56

- Sve je ovo dobra zezancija i nitko ne krivi svoju djecu za svoje trenutno stanje, osim mene, kaže kroz smijeh šaljivi Mike i nastavlja:

- Moj blog i profili na društvenim mrežama iskreno prikazuju sve klopke i zamke koje donosi roditeljstvo. Djeca su istovremeno najbolje i najgore što nam se dogodilo i ako se tome nećemo smijati, onda ćemo plakati. Odluka je na nama, zaključuje ovaj veseli otac.

Pogledajte još promjena kod roditelja...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 134
VIDEO

Preveli smo jezik vašeg psa: Što  govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?
ŠTO PSI GOVORE?

Preveli smo jezik vašeg psa: Što govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?

Psi znaju da mahanje repom u lijevom smjeru predstavlja neprijateljsko ponašanje, a u desnom prijateljsko. Isto tako smo zaključili da desna strana mozga proizvodi manje prijateljsko ponašanje, i obrnuto

Pogledajte nevjerojatnu sobu u Zagrebu koja se renta za 250 eura: 'Namještaj kao iz smeća'
OGLAS NA FACEBOOKU

Pogledajte nevjerojatnu sobu u Zagrebu koja se renta za 250 eura: 'Namještaj kao iz smeća'

U oglasu piše kako se iznajmljuje namještena soba sa upotrebom kuhinje i kupaone. Soba po osobi sa režijama je 250 eura, nalazi se u prizemlju, a oglašivač kaže kako se nalazi u mirnom i tihom kvartu te ima parking
'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'
VODITELJICA NA EUROSONGU:

'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'

A kad ste na pozornici i gledaju vas milijuni, onda ćete poslati i predmetom šale. Pa su se neki šalili kako ih voditeljice podsjećaju na kečap i senf... A njihova zadnja šala nije svima sjela