Obavijesti

Viral

Komentari 1

'Kako sam skoro ostavio dobitni listić od milijun funti u trgovini'

'Kako sam skoro ostavio dobitni listić od milijun funti u trgovini'
1

Bivši nogometaš Sheffield United-a Terry Kennedy je zamalo otišao iz trgovine bez papirića koji mu je donio dobitak od milijun funti. To je ekvivalent preko 8 milijuna kuna. Veliko slavlje u Yorkshire-u, Engleska.

VIDEO

Terry Kennedy morao se povući iz svijeta nogometa prije 3 godine zbog ozljede koljena. Proveo je 15 godina u Sheffield United-u. Danas je pronašao mjesto u građevinarstvu u Yorkshire-u, Velika Britanija. Ispričao je kako je svoj Loto papirić ostavio na pultu u dućanu nakon što ga je kupio. - Ovo bi Vas moglo učiniti milijunašem - rekao mu je prodavač nakon što ga je nazvao, prenosi Mirror.

Soccer - FA Youth Cup - Final - Second Leg - Manchester United v Sheffield United - Old Trafford

Trenutak kada su Terry-ju javili za veliku pobjedu kolega ga je snimio. Video je postao viralan. Snimku je pogledalo više od tri milijuna ljudi.

- Terry jesi li spreman? Hoćeš li sjesti? – upitala ga je gospođa koja je provjeravala Loto listić – Upravo sam potvrdila da ste osvojili milijun funti! –

Bivši nogometaš je rekao da je u početku mislio šutjeti o svojoj pobijedi, ali ga je senzacionalna snimka oduševila.

Na press konferenciji u srijedu u hotelu Tankersley Manor u Barnsley-u, Terry i njegova djevojka Kay Yoxall su bili prekriveni šampanjcem u čast velikog dobitka.

- Naša pobjeda je čista sreća. Kay i ja smo otišli do trgovine kupiti EuroMillions Lucky Dip misleći da je petak. Ali bila je subota pa su morali uzeti Loto listić. Spojili smo dva broja i osvojili sljedeće izvlačenje - ispričao je Terry.

Svoj Lucky Dip je kupio u trgovini blizu mjesta gdje radi. - Sasvim slučajno sam ostavio svoj listić na pultu. Nedugo nakon toga me prodavač nazvao, predviđajući dobitak od milijun funti. - nastavio je Terry.

Sretnik u Zaprešiću osvojio pet milijuna kuna u igri Loto 6
Sretnik u Zaprešiću osvojio pet milijuna kuna u igri Loto 6

Uistinu, sreća mu se nasmiješila i pobijedio je u izvlačenju 10. studenoga. Sretni brojevi su bili 10, 18, 20, 37, 49 i bonus broj 5.

- Listić sam išao provjeriti sljedećeg dana dok sam bio na poslu. Nisam mogao vjerovati svojim očima pa sam zamolio ostale kolege da provjere je li se stvarno svi brojevi podudaraju. Na stranici je pisalo da sam pobijedio. Kolege su vikali u nevjerici, ali mislio sam da je to samo navijanje - priča Terry.

- Tek kada sam razgovarao sa gospođom iz The National Lottery Line-a, shvatio sam da sam pobijedio. Nisam mogao vjerovati. Nakon posla sam odmah sve svoje kolege odveo na slavljeničku večeru! - nastavio je.

Uplatio 7 kuna za jedan red na Lotu 7 i osvojio 888.000 kuna
Uplatio 7 kuna za jedan red na Lotu 7 i osvojio 888.000 kuna

Nakon toga je Terry nazvao svoju djevojku Kay koja je također bila na poslu. - Spakiraj svoje stvari i idemo putovati! - rekao joj je. Terry i Kay su odletjeli na Tenerife, a nakon toga su proveli vikend u Dublinu.

- Planiramo provesti skroman Božić sa najbližima prije nego odemo na obilazak diljem svijeta. Ja ću ljeti raditi, a zimi ćemo putovati u toplija mjesta. Ne volim raditi u gradilištu tijekom zime. Kay može uzeti godišnji odmor na poslu. Voljeli bi obići Ameriku i jugoistočnu Aziju. Već imamo planove i za siječanj. Planiramo otići u New York. - rekao je Terry.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Preveli smo jezik vašeg psa: Što  govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?
ŠTO PSI GOVORE?

Preveli smo jezik vašeg psa: Što govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?

Psi znaju da mahanje repom u lijevom smjeru predstavlja neprijateljsko ponašanje, a u desnom prijateljsko. Isto tako smo zaključili da desna strana mozga proizvodi manje prijateljsko ponašanje, i obrnuto

Pogledajte nevjerojatnu sobu u Zagrebu koja se renta za 250 eura: 'Namještaj kao iz smeća'
OGLAS NA FACEBOOKU

Pogledajte nevjerojatnu sobu u Zagrebu koja se renta za 250 eura: 'Namještaj kao iz smeća'

U oglasu piše kako se iznajmljuje namještena soba sa upotrebom kuhinje i kupaone. Soba po osobi sa režijama je 250 eura, nalazi se u prizemlju, a oglašivač kaže kako se nalazi u mirnom i tihom kvartu te ima parking
'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'
VODITELJICA NA EUROSONGU:

'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'

A kad ste na pozornici i gledaju vas milijuni, onda ćete poslati i predmetom šale. Pa su se neki šalili kako ih voditeljice podsjećaju na kečap i senf... A njihova zadnja šala nije svima sjela