Obavijesti

Viral

Komentari 5

Kod Korčule našli najmanju glavatu želvu. Mini Koko je zbog ozljede na terapiji u Puli

Kod Korčule našli najmanju glavatu želvu. Mini Koko je zbog ozljede na terapiji u Puli
2

Kako su napisali na Facebook stranici Aquariuma, zbog ozljede lijevog oka, splitski veterinar je pregledao životinju i ustanovio da joj treba pomoć te ju poslao u Pulu

Mini Koko, najmanju jedinku glavate želve, pronašli su 15. siječnja u uvali Javić na Korčuli, a u subotu je stigla u Centar za oporavak morskih kornjača u Puli. 

Kako su napisali na Facebook stranici Aquariuma, zbog ozljede lijevog oka, splitski veterinar je pregledao životinju i ustanovio da joj treba pomoć te ju poslao u Pulu gdje trenutno prima potrebnu terapiju. 

Objavu vam prenosimo u cijelosti: 

- Mini Koko, najmanja jedinka (85 grama, oklop 9 cm) glavate želve pronađena u Jadranu stigla je jučer u naš Centar za oporavak morskih kornjača. 

Pronađena je 15.1. u uvali Javić na Korčuli. Zbog ozljede lijevog oka, splitski veterinar pregledao je mladu jedinku te ustanovio da joj je rehabilitacija u Centru prijeko potrebna. Nakon provedenih pregleda kornjače i organizacije transporta za Pulu, Mini Koko je dospjela u Centar gdje je već počela primati potrebnu terapiju.

Iz Aquariuma su jutros dodali i da Mini Koko dobro napreduje te da prima antibiotike i fiziološku otopinu, ali i da jede sitne račiće na kućnoj njezi kod kolegice Karin Gobić koja se nije usudila pustiti ga samog u Centru tijekom vikenda.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5
Nova prevara kojom vozači izvlače novac od osiguranja: 'Opasno je, a ciljaju ova vozila'
OPREZNO NA CESTI

Nova prevara kojom vozači izvlače novac od osiguranja: 'Opasno je, a ciljaju ova vozila'

Broj ovakvih prevara namjernim izazivanjem prometnih nesreća veći je za 60 puta u odnosu na isto razdoblje prošle godine...