Obavijesti

Viral

Komentari 147

Konačno uhitili 'Hitlera': Viđali ga danima odjevenog u krvnika

Konačno uhitili 'Hitlera':  Viđali ga danima odjevenog u krvnika
1

Neonacizam je i dalje prisutan u svijetu, a najnovija priča stiže iz Hitlerovog rodnog mjesta, gdje je nepoznati muškarac svojom pojavom zbunjivao mjesno stanovništvo

VIDEO

Austrijske vlasti uhitile su muškarca iz gradića Braunau am Inn, rodnog mjesta Adolfa Hitlera. Naime, nekoliko građana potužilo se na muškarca odjevenog poput zloglasnog nacističkog vođe s prepoznatljivim brkovima.

Prema navodima policije, dotični ima 25 godina, zadnji put je viđen u mjesnoj knjižari gdje je proučavao knjige o Drugom svjetskom ratu i preselio se u gradić na granici s Njemačkom. U lokalnom kafiću se predstavio kao Harald Hitler, a čak se i fotografirao ispred Hitlerove rodne kuće, piše BBC.

FILE PHOTO:The house of in which Adolf Hitler was born is seen in Braunau am Inn

Muškarac je viđen i u Beču i Grazu, a policija tvrdi da ovo nije šala i da je točno znao što radi. Veličanje Adolfa Hitlera je kazneno djelo u Austriji, kao i u ostatku svijeta.

Nakon završetka Drugog svjetskog rata, Hitlerovo rodno mjesto pokušava izbrisati sve tragove nacizma, a nedavno je austrijska vlada kupila trokatnicu u kojoj se Hitler rodio kako se ne bi koristila u svrhu neonacističkog turizma. Hitler se u Braunau am Inn rodio 20. travnja 1889. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.