Obavijesti

Viral

Komentari 163

'Ne, neće nestati svijet, već će nestati svijet koji poznajemo...'

'Ne, neće nestati svijet, već će nestati svijet koji poznajemo...'
1

Prošla subota označila je tek početak kraja kraja svijeta, a početkom listopada veliki dio svijeta više neće biti isti, tvrdi teoretičar zavjere David Meade. I nije jedini...

VIDEO

Samozvani kršćanski numerolog koji je nedavno tvrdio kako će svijet nestati 23. rujna sada tvrdi da je kraj odgođen. U razgovoru za Washington Post, teoretičar zavjere David Meade kazao je da je prošla subota označila tek početak kraja kraja svijeta.

- Neće nestati svijeta, već će nestati svijet kakav poznajemo. Početkom listopada veliki dio svijeta više neće biti isti - tvrdi Meade.

Oslanja se na 'biblijski značajan' broj 33 i vlastitu interpretaciju Knjige otkrivenja te tvrdi da će Planet Nibiru 23. rujna udariti u Zemlju te će udar pokrenuti 'kataklizmičke događaje'.

Nisu zabilježeni nikakvi udari, a kamoli oni nepostojećeg planeta. No, Meade tvrdi da će Nibiru u Zemlju udariti 33 dana nakon potpune pomrčine Sunca te ističe kako je Isus Krist živio 33 godine. Nije precizirao novi datum.

- Ovo je astronomija i Biblija što govorim - ističe Meade.

I nije jedini. Kršćanska grupa 'Unsealed' tvrdila je pak da će se na nebu 23. rujna pojaviti prizor iz Biblije, žena okružena zvijezdama. Svoju teoriju objasnili su u video u na YouTubeu kojeg su nazvali '23. rujna 2017.: Ovo morate vidjeti'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 163
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.