Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
163 komentara

'Ne, neće nestati svijet, već će nestati svijet koji poznajemo...'

Prošla subota označila je tek početak kraja kraja svijeta, a početkom listopada veliki dio svijeta više neće biti isti, tvrdi teoretičar zavjere David Meade. I nije jedini...

Foto: Pixabay
163 komentara

Samozvani kršćanski numerolog koji je nedavno tvrdio kako će svijet nestati 23. rujna sada tvrdi da je kraj odgođen. U razgovoru za Washington Post, teoretičar zavjere David Meade kazao je da je prošla subota označila tek početak kraja kraja svijeta.

- Neće nestati svijeta, već će nestati svijet kakav poznajemo. Početkom listopada veliki dio svijeta više neće biti isti - tvrdi Meade.

Foto: Calimero Sport Oslanja se na 'biblijski značajan' broj 33 i vlastitu interpretaciju Knjige otkrivenja te tvrdi da će Planet Nibiru 23. rujna udariti u Zemlju te će udar pokrenuti 'kataklizmičke događaje'.

Nisu zabilježeni nikakvi udari, a kamoli oni nepostojećeg planeta. No, Meade tvrdi da će Nibiru u Zemlju udariti 33 dana nakon potpune pomrčine Sunca te ističe kako je Isus Krist živio 33 godine. Nije precizirao novi datum.

- Ovo je astronomija i Biblija što govorim - ističe Meade.

I nije jedini. Kršćanska grupa 'Unsealed' tvrdila je pak da će se na nebu 23. rujna pojaviti prizor iz Biblije, žena okružena zvijezdama. Svoju teoriju objasnili su u video u na YouTubeu kojeg su nazvali '23. rujna 2017.: Ovo morate vidjeti'.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message