Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
163 komentara

'Ne, neće nestati svijet, već će nestati svijet koji poznajemo...'

Prošla subota označila je tek početak kraja kraja svijeta, a početkom listopada veliki dio svijeta više neće biti isti, tvrdi teoretičar zavjere David Meade. I nije jedini...

Foto: Pixabay
163 komentara

Samozvani kršćanski numerolog koji je nedavno tvrdio kako će svijet nestati 23. rujna sada tvrdi da je kraj odgođen. U razgovoru za Washington Post, teoretičar zavjere David Meade kazao je da je prošla subota označila tek početak kraja kraja svijeta.

- Neće nestati svijeta, već će nestati svijet kakav poznajemo. Početkom listopada veliki dio svijeta više neće biti isti - tvrdi Meade.

Foto: Calimero Sport Oslanja se na 'biblijski značajan' broj 33 i vlastitu interpretaciju Knjige otkrivenja te tvrdi da će Planet Nibiru 23. rujna udariti u Zemlju te će udar pokrenuti 'kataklizmičke događaje'.

Nisu zabilježeni nikakvi udari, a kamoli oni nepostojećeg planeta. No, Meade tvrdi da će Nibiru u Zemlju udariti 33 dana nakon potpune pomrčine Sunca te ističe kako je Isus Krist živio 33 godine. Nije precizirao novi datum.

- Ovo je astronomija i Biblija što govorim - ističe Meade.

I nije jedini. Kršćanska grupa 'Unsealed' tvrdila je pak da će se na nebu 23. rujna pojaviti prizor iz Biblije, žena okružena zvijezdama. Svoju teoriju objasnili su u video u na YouTubeu kojeg su nazvali '23. rujna 2017.: Ovo morate vidjeti'.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message