Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
27 komentara

Kupanje iz noćne more: Samo je osjetio oštru bol - u penisu

Nudist iz Augsburga u Njemačkoj sigurno će dobro promisliti o svojim navikama nakon što mu je u penisu završila - udica. Sve je, nasreću, završilo u najboljem mogućem redu...

27 komentara

Herbert Fendt bezbrižnoj je plivao u Kaisersee, jezeru sjeverno od Augsburga, kad je odjednom osjetio neugodnu bol u penisu, piše Daily Mail. Prvo je pomislio da je zapeo za nekakvo bilje, no kada se uspravio shvatio je da ga je slučajno 'upecao' ribar koji je nešto dalje lovio ribu. 

- Zavrištao sam da ne povlači, bio sam istinski prestrašen, prisjetio se Fendt kojemu je to zapravo pseudonim jer nije želio izlaziti u medije pod pravim imenom. 

Udicu, naravno, nije mogao izvaditi već je s njom na spolnom udu prvo biciklirao kući, a onda automobilom otišao do obližnje bolnice. 

- Kada me vidio, liječnik se jedva suzdržao da ne prasne u smijeh, rekao je Nijemac. U bolnici su mu iz penisa izvadili udicu te očistili ranu koja bi trebala zacijeliti za otprilike tjedan dana. 

Krivica za nesreću je na kraju isključivo njegova s obzirom da je jezero registrirano kao ribolovilište, a svi oni koji se u njemu kupaju to u biti rade na vlastitu odgovornost. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message