Belgijac David Ghysels postavio je na dizalicu restoran sa 26 sjedećih mjesta te jednim na kotačiće za konobara. Nema zahoda ni poda
Lebdeći restoran: Večera i vino na 45 metara visine
Čim sam sjela na divovsku stolicu, posjekle su mi se noge. Toliko sam bila u strahu da sam pila jednu čašu vina za drugom. O hrani nisam ni pomislila, izjavila je nakon povratka na tlo jedna od posjetiteljica "neobičnog" restorana. Kako bi nadmašio rutinski odlazak u restorane, David Ghysels odlučio je svoju hranu posluživati gostima u visinama. Točnije rečeno, na visini od 45 metara. Restoran koji je smješten u Belgiji pokreće se pomoću dizalice, koja se, prema želji gosta, može premjestiti bilo gdje, pa čak i u drugu državu kao što je već bio slučaj u Parizu. Hranu poslužuje konobar koji klizi po sredini stola na kotačićima. Organizator i vlasnik Ghysels planira organizirati večeru na slapovima Niagare, kao i u New Yorku. Po cijeni od oko 100.000 kuna pokretni restoran može se premjestiti iz Belgije u London. No za druge destinacije cijena nije poznata. - Htio sam biti drugačiji od svih. Motivirali su me razni restorani, kao što je Ninja u New Yorku gdje konobari izvode mađioničarske trikove dok poslužuju hranu. Nadam se da ću uspjeti u poslu s neobičnom idejom te da mi gosti neće samo piti vino od straha nego i jesti - rekao je maštoviti Belgijac.