Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Ljetna Buldogijada: U deset će se gradova okupiti vlasnici i psi

Buldogijada je događaj koji se održava više puta godišnje, a na kojem se okupljaju vlasnici i ljubitelji buldoga. Na Buldogijadu su dobrodošli i oni koji tek namjeravaju imati buldoga

Foto: Francuski Buldog Hrvatska
0 komentara

U nedjelju 27. svibnja u 18 sati u cijeloj Hrvatskoj održat će se još jedno od najdražih druženja vlasnika buldoga - Buldogijada.

Buldogijada je događaj koji se održava više puta godišnje, a na kojem se okupljaju vlasnici i ljubitelji buldoga. Na Buldogijadu su dobrodošli i oni koji tek namjeravaju imati buldoga jer je to idealna prilika da upoznaju pasminu i njihove vlasnike te prikupe brojne savjete i iskustva. Susret je zamišljen na način da se vlasnici upoznaju, druže i razmjenjuju iskustva dok se njihovi najdraži četveronošci igraju.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ovog puta Buldogijada ce se održati u čak 10 gradova diljem Hrvatske i to u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Puli, Zadru, Varaždinu, Osijeku, Požegi, Slavonskom Brodu i Bjelovaru.

Posljednja Buldogijada prije ljeta je posebna jer će biti humanitarnog karaktera. Naime, zajednica Francuski Buldog Hrvatska odlučila je pomoći lokalnim udrugama donacijama pa će se u svakom gradu prikupljati ono što je udrugama najpotrebnije - od hrane do zdjelica, povodaca, ampula...

POGLEDAJTE GALERIJU: 

Foto: Francuski Buldog Hrvatska

Stotine vlasnika i njihovih buldoga velikog srca udružit ce svoje snage i pomoći onima kojima je najpotrebnije - njuškicama koje čekaju svoj zauvijek dom.

Više o događaju možete pronaći na Facebook stranici. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message