Viral

Komentari 67

Ljudski Ken opet šokira: Možda operiram spol pa budem Barbie

Ljudski Ken opet šokira: Možda operiram spol pa budem Barbie

Biti hodajući Ken nikada nije bilo lako. Potrebno je konstantno održavanje jer dijelovi otpadaju pa je stalno potrebno popravljanje, kaže ovisnik o estetskim operacijama

Ljudski Ken Rodrigo Alves (34) poznat je po svojoj opsesivnoj ljubavi prema operacijama i težnji da bude 'savršeno tijelo', no nedavno je šokirao izjavom da će jednog dana kada ostari možda poželjeti promijeniti spol i - postati Barbie.

U razgovoru za talijansku televiziju Channel 5 rekao je da je jedini pravi dio njegova tijela njegova muškost dok je sve ostalo operirao. U emisiji Domenica Live kazao je da ne planira prestati s plastičnim operacijama kojih je do sada obavio gotovo 60. Već sljedećeg tjedna, kaže, ide na zahvat kojim će mu, po treći put, ugraditi kosu i nove zube.

- Biti hodajući Ken nikada nije bilo lako. Potrebno je konstantno održavanje jer dijelovi otpadaju pa je stalno potrebno popravljanje. Nisam ovakav rođen već sam se stvorio plastičnim operacijama i estetskim zahvatima - rekao je.

Prošlog mjeseca televizijski voditelj najavio je da će operacijom dati ugraditi želučanu premosnicu, zahvat koji uobičajeno obavljaju pretile osobe kako bi smršavjele. Ipak, od plana je odustao jer je odlučio smršavjeti na prirodan način.

- Odustajem od liposukcija, no ne kažem da po potrebi neću obaviti još pokoji face lifting. Samo ću promijeniti stil života i početi sa zdravom prehranom i odlaskom u teretanu - rekao je Rodrigo.

POGLEDAJTE VIDEO: