Obavijesti

Viral

Komentari 43

Ma pazi ti majstora: Opušteno je 'zdrpio' kantu punu - zlata

Ma pazi ti majstora: Opušteno je 'zdrpio' kantu punu - zlata
1

Njujorška je policija zatražila pomoć svih građana u potrazi za muškarcem koji je opušteno i potpuno neplanirano kući otišao s kantom punom zlata vrijednog 1.6 milijuna američkih dolara.

VIDEO

'Pala mu je sjekira u med' i 'prilika čini lopova' samo su neki od savršeno prikladnih komentara koji odlično opisuju situaciju u kojoj se našao zasad nepoznati muškarac usred bijela dana u New Yorku. On je naime krajem rujna opušteno šetao ulicom kada je ugledao širom otvorena vrata oklopljenog kamiona koji je prevozio, pazite sad - zlato. 

Vjerojatno ni sam ne vjerujući situaciji usred koje se zatekao, muškarac se malo osvrnuo oko sebe, a onda se približio kamionu i otišao svojim putem s kantom u kojoj je bilo zlato vrijedno 1.6 milijuna američkih dolara, piše USA Today.  

Nakon što istraga nije urodila plodom, policija je objavila snimku bizarne krađe i traže pomoć sugrađana u pronalasku lopova koji toga dana sigurno nije planirao postati milijunašem. Ali, eto, ukazala mu se prilika pa ju nije htio ignorirati. 

Krađa se dogodila, izjavio je predstavnik NYPD-a, unutar 20-ak sekundi kada je kamion bio bez nadzora, a muškarac 'nije imao pojma' što je uzeo kada je objeručke zgrabio kantu tešku 39 kilograma. 

- Mislim da je uočio priliku, zgrabio je i samo otišao, rekao je jedan detektiv. 

Kamio je inače bio parkiran na Manhattnu, u 48. ulici, a policija je uspjela rekonstruirati njegov 'bijeg' pomoću nadzornih kamera. Za relaciju od desetak minuta normalnog hoda trebalo mu je sat vremena. kada je stigao na križanje 49. ulice i Treće avenije pozvao je taksi i tu mu se zapravo gubi svaki trag. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Stan u Zagrebu za 'samo' 450 eura? Da, ali uz uvjet: 'Vlasnica će doći par puta prespavati tu!'
BISTE LI PRISTALI?

Stan u Zagrebu za 'samo' 450 eura? Da, ali uz uvjet: 'Vlasnica će doći par puta prespavati tu!'

Biste li pristali na nižu cijenu najma pod uvjetom da će vam nekoliko puta godišnje u stan doći prespavati 'gazdarica'? Pišite nam svoja iskustva s najmom stana u komentarima

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni