Obavijesti

Viral

Komentari 0

Mačja elita okuplja se ovaj vikend u Westgate-u!

Mačja elita okuplja se ovaj vikend u Westgate-u!
1

Budite kreativni i osvojite ulaznice za Međunarodne izložbe mačaka u West Gate Shopping Cityju. Pogledajte preko 200 rasnih mačaka iz cijele Europe!

Ovog vikenda Zagreb postaje prava prijestolnica mačje elite. Više od 200 rasnih mačaka iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Italije, Mađarske, Češke i Poljske očekuje se na prvim ovogodišnjim međunarodnim izložbama koje će se održati 12. i 13. ožujka u Westgate Shopping Cityju.

POGLEDAJTE VIDEO: Neke od najljepših pasmina mačaka zadivile posjetitelje

Pokretanje videa...

00:37

Izlagači će upravo na ovim izložbama pokušati izboriti kvalifikacije za Mediterranean Winner Show, koji će se održati u prvom vikendu travnja u predivnom Rimu. Četveronožne ljepotice i ljepotani će se za titulu najljepše boriti u oštroj konkurenciji pred sudcima iz Francuske i Španjolske.

Posjetitelji će na prvom katu Westgate Shopping Cityja imati priliku vidjeti mnogo pasmina, od kojih ističemo Egzotu, Svetu Birmu, Sibirsku i Perzijsku mačku, Norvešku šumsku, Bengalsku mačku, Ragdoll, Snowshoe, Sfinks, Neva Maskerada, Korniš Rex te najbrojnije pasmine Maine Coon i Britanska kratkodlaka mačka, ističe tajnica Saveza felinoliških društava Hrvatske Amelija Leopoldović.

Kako bi što veći broj posjetitelja imao priliku pogledati neke od najljepših mačaka u Europi, izložba će za javnost biti otvorena od 12 do 21 sat u subotu te od 10 do 18 sati u nedjelju. Najatraktivniji dio programa oba dana je Best in Show, odnosno proglašenje najljepših mačaka izložbe, koji će u subotu započeti u 19 i 30 sati, a u nedjelju u 16 i 30 sati.

Cijena jednodnevne ulaznice za odrasle iznosi 20 kuna, dok će djeca, umirovljenici i invalidi trebati izdvojiti upola manje. Također su u prodaji i obiteljske ulaznice, kao paket od 2 odrasle i 2 dječje ulaznice za 50 kuna.

24sata i Modus Pet Card u suradnji sa Savezom felinoloških društava Hrvatske pozivaju vas da zaigrate nagradni natječaj „Mačkoljupci” koji traje do 10. ožujka 2016. u 13:00 i jer dijelimo 20 x 2 ulaznice za ove izložbe mačaka!

Odgovorite na nagradno pitanje: "Zašto volite mačke?"

 
Pravila nagradnog natječaja:
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

VIDEO Novi kružni tok zbunio je vozače u Koprivnici: Voze preko njega, idu u krivom smjeru...
FALE MU RUBNJACI I DIJELOVI

VIDEO Novi kružni tok zbunio je vozače u Koprivnici: Voze preko njega, idu u krivom smjeru...

KOPRIVNICA - Novi kružni tok na križanju Cvjetne ulice i Ulice Antuna Mihanovića u Koprivnici zbunio je vozače. Čitatelji su za portal ePodravinu ispričali kako vozači ne brinu za novi kružni tok, a kako problem stvaraju znakovi za regulaciju. – Crveni krug u sredini novog kružnog toga tek je ofarban, moraju se još postaviti rubnjaci i drugi dijelovi kružnog toga, tako da je on još uvijek u nastajanju - rekao je pročelnik Tomislav Golubić.

Tko nam je ukrao jedan praznik i što se sve može spajati? Dan državnosti i Tijelovo su isti dan
KALENDAR NERADA

Tko nam je ukrao jedan praznik i što se sve može spajati? Dan državnosti i Tijelovo su isti dan

Ova godina nije baš povoljna za spajanje, omoljenu disciplinu u Hrvata. U 2024. imamo čak tri 'izgubljena blagdana'. To su oni nesretni koji padaju na vikend, ne računajući Uskrs
RIJEŠITE KVIZ Praznici i blagdani u Hrvatskoj: Znate li što i kad se slavi? Bilo je tu dosta selidbe...
PROVJERITE ZNANJE

RIJEŠITE KVIZ Praznici i blagdani u Hrvatskoj: Znate li što i kad se slavi? Bilo je tu dosta selidbe...

Većini vjerojatno nije ni bitno koji je praznik. Bitno je samo spojiti i dobiti što više slobodnog vremena. Neki su se za sličan manevar, ovaj s povezivanjem srijede s vikendom odlučili i na dan izbora...