Obavijesti

Viral

Komentari 169

Malo se umorila: 'Odradila sam 400 muškaraca, želim milijun'

Paola Saulino (27) završila je prvu etapu svoje 'Pompa' turneje - seksualno zadovoljava one koji su na referendumu u Italiji rekli 'ne'. Iako umorna, tvrdi: 'Ja sam žena od riječi'

VIDEO

Talijanska glumica Paola Saulino (27) koja je obećala seksualno zadovoljiti 19,4 milijuna glasača koji su u Italiji rekli 'ne' na referendumu, umorila se nakon što je 'odradila' prvih 400, ali se zavjetovala da će nastaviti i dogurati da barem jednog milijuna, javlja Mirror.

Glamurozna Paola je odlučna dokazati da je 'žena od riječi' nakon što je završila prvu etapu na turneji koji je nazvala 'Pompa Tour'  ('pompa' je talijanski žargonski izraz za oralni seks).

Paola je ovo bizarno obećanje dala zato što je bila jako protiv ustavnih reformi koje je zagovarao bivši talijanski premijer Matteo Renzi.

Kada je u studenom prošle godine čak 59 posto glasača reklo 'ne' na referendumu, većina je očekivala da će se glumica predomisliti, no Paola je brzo najavila 10 datuma svoje 'Pompa' turneje i poručila: 'Ja sam žena od svoje riječi'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Inače, Paola je rođena u Napulju, no trenutno živi u Los Angelesu.

Prva etapa je počela 7. siječnja u Rimu, a završila 21. siječnja. Paula je sada najavila drugu etapu koja počinje u Foggii u srijedu, 1. veljače, a trajat će do 8. ožujka. Paola poručuje: 'Moj cilj je milijun, stvarno bih voljela da 'odradim' milijun'.

The Daily Star je ekskluzivno razgovarao s Paolom oko njezine 'Pompa' turneje. Priznala je da je osjetila 'stres' i 'umor'. No, dodaje da je dobrog zdravlja, te da nije zadobila nikakve ozljede.

Također, otkrila je kako muškarce zadovoljava u privatnoj sobi i da ponekad zatraži predah.

- Ja odlučujem moraju li ili ne staviti kondom. Ako to ne želim, to je OK, ja odlučujem. Do sada se nitko nije žalio - kazala je Paola za Daily Star.

Procjenjuje kako je do sada zadovoljila više od 400 muškaraca koji su rekli 'ne' na referendumu. Kaže da je jedan muškarac počeo plakati i govoriti da mu je žao jer je previše sramežljiv.

- Dala sam sve od sebe, no nakon nekoliko minuta odlučio je otići jer se nije osjećao ugodno - kazala je.

Inače, prijave za 'Pompa' turneju se odrađuju unaprijed. Oko 10.000 muškaraca koji su se prijavili prije prve etape dobili su datum i adresu gdje moraju doći.

 

 

- 1 Ciao ragazzi per fronteggiare le numerose richieste mi sarei organizzata in questo modo. Qualcuno mi chiede fino a che punto andrà avanti questa storia , io rispondo che andrà avanti. Queste sono le prime date italiane, l'idea mia è di avere un arco temporale che non andrà oltre il dicembre 2018 (in tutto dunque due anni), tenendo conto dei miei impegni e del fatto che non risiedo permanentemente in Italia. Questo è quanto, ora non posso scrivere una Bibbia ma seguitemi su Twitter e FB per chiarimenti maggiori in merito al tour . Un bacio 💋 #pom #followme #cute #nice #cute #paolasaulino #paolina #pompatour #italiangirl #italia #italy #gossip #iovotono #referendumcostituzionale #referendum

Fotografiju objavljuje PAOLA SAULINO 🍯😋🐷 (@insta_paolina)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 169
VIDEO

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'
'NISAM OVO NIKAD VIDIO'

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'

Iznad Karlovca su snimljeni krugovi na nebu. Snimke su stigle i sa sjevera Hrvatske. Čitatelji su zbunjeni. Kažu da ovako nešto nikad nisu vidjeli

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković