Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
29 komentara

Medvjed pojeo 40 kg kokaina i razotkrio krijumčare drogom

Nekoliko mjeseci prije nego što se medvjed, popularno kasnije nazvan 'Pablo EskoBear', otrovao, pronađen je mrtav policajac koji se okrenuo krijumčarenju droge

29 komentara

Jedan medvjed u Kentuckyju je, tijekom uobičajene šetnje kroz šumu 1985. godine naišao na 40 plastičnih vrećica punih kokaina. Bio je gladan i pojeo je sve što je vidio. I uginuo odmah. 

- Na svijetu ne postoji sisavac koji bi mogao to preživjeti - izjavio je medicinski istražitelj gruzijskog Biroa za istrage koji je bio zadužen za slučaj.

Nakon što je beživotno tijelo medvjeda pronađeno, on je napravio obdukciju i potvrdio da se radi o drogi. Muškarci koji su pronašli medvjeda zapravo su pratili krijumčare droge, a u tom trenutku su tražili kokain za koji su mislili da je nestao. 

Nekoliko mjeseci prije nego što se medvjed, popularno kasnije nazvan Pablo EskoBear, otrovao, pronađen je mrtav policajac koji se okrenuo krijumčarenju droge.

Tijekom jedne njegove operacije krijumčarenja te godine došlo je do problema u motoru mlažnjaka i bio je prisiljen da ga napusti dok je bio u zraku. Prilično loše se evakuirao padobranom, a dio droge koju je nosio je bacio u Nacionalni park gdje ju je pronašao medvjed. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message