Viral

Komentari 13

'Melania, vrati se ti u Sloveniju! Ajvar se neće sam napraviti...'

'Melania, vrati se ti u Sloveniju! Ajvar se neće sam napraviti...'

I dok Trump i dalje tweeta da će pobijediti izbore, ostaje pitanje što će biti s Melanijom i hoće li ona ostati uz muža i dalje, s obzirom na njihov čudan odnos. Internetu ne ponestaje inspiracije za sprdanje tog dvojica...

Kud svi Trumpovi, tud i mala Melania. Obitelj Trump ne priznaje pobjedu Joea Bidena na predsjedničkim izborima održanim 3. studenoga, a predsjednik SAD-a, po pisanju američkih medija, zasad ne kani primiti Joea Bidena u Bijeloj kući.

Iako se puno pisalo i nagađalo o tome kako će ga s predsjedničkom funkcijom napustiti i supruga Melania Trump (50), koja je navodno samo čekala pravi trenutak, ona zasad prati poteze svog supruga pa tako ni ona nije kontaktirala buduću prvu damu Jill Biden. 

I dok Trump i dalje tweeta da će pobijediti izbore, ostaje pitanje što će biti s Melanijom i hoće li ona ostati uz muža i dalje, s obzirom na njihov čudan odnos.

Osim što se sprdaju s Donaldom, svijet, ali i naša regija sprdaju se i s Melanijom. Balkanci joj predlažu da se vrati u Sloveniju, krene raditi ajvar i gledati turske serije.

Ovo su samo neke od fora: