Obavijesti

Viral

Komentari 7

'Meni daj jedan sok od mrkve, a dečkima ponovi što već piju...'

'Meni daj  jedan sok od mrkve, a dečkima ponovi što već piju...'
3

Juli obožava djecu. Nikad ne bi nikoga ozlijedila i baš svatko joj može prići. Strpljivo će stajati kraj vas i neće htjeti otići, priča vlasnik ponija Juli, 38-godišnji Ivica Radičević

VIDEO

E moja Juli, teško ćemo ovako naprijed. Moraš skupiti hrabrost i prijeći preko tih stepenica, tepao je Ivica Radičević (38) svojoj ljubimici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:11

A Juli ko Juli, ni makac. Strah je još veći. Samo četiri nevelike stepenice ispred kafića Princ u Kupinečkom Kraljevcu, još joj, iz nekog samo njoj poznatog razloga, predstavljaju problem. Možda je samo previše svjesna da će se, ako sama ne poduzme ništa, njezin brižni gazda pobrinuti za sve. Čini se da je stvarno tako. Ivica čeka neko vrijeme kao da želi vidjeti može li ona to, hoće li pokazati zube i stati na kraj svojim strahovima ili će opet glumiti uplašenu životinju i tako mu se po tisućiti put uvući pod kožu.

- Odustajem draga moja. Dođi da te ja prenesem preko ovih stepenica. Nije to za tebe - sam je sebe uvjeravao Ivica. Juli se sklupčala u njegovu naručju, zatvorila oči i djelovala kao da bi voljela da je Ivica tako nosi još barem dva kruga oko velikog imanja, a ne samo preko nekoliko stepenica. Gazdi ipak nije svejedno. Juli ipak ima 40 kilograma. Spusti je pred ulazom kafića i zabava tad može početi. Minijaturni konj pasmine Falabella, visok tek 60-ak centimetara i star 1,5 godina, prava je atrakcija među gostima kafića. Svatko tko je dotad čitao novine, nakon ulaska Juli, postane potpuno nezainteresiran za događaje u svijetu. Djeca momentalno prestaju biti neposlušna, a roditelji ne mogu, a da se ne raznježe. Juli kao da se trudi svakome od njih pokloniti barem malo svoje pažnje.

- Juli obožava djecu. Nikad ne bi nikoga ozlijedila i baš svatko joj može prići. Strpljivo će stajati kraj vas i neće htjeti otići sve dokle god ste je spremni maziti - otkrio je Ivica umiljatu narav svojeg neobičnog ljubimca.

O Juli se, kaže, najviše brine njegova kći Jelena (10).

- Na njezin glas najviše reagira. Potpuno poludi od sreće. Ona je šeće, češlja i vodi na ispašu. Često joj daje omiljene poslastice, a to su mrkva i jabuka. Pametna je Juli, zna kome se treba najviše umiljavati - našalio se gazda. Prisjetio se dana kad ju je vidio kao malu kobilicu te nije, kaže, mogao odoljeti tako slatkom stvorenju. Kupio ju je za 1000 eura.

- Morao sam je kupiti. Nemate pojma kako smo sretni što je imamo. Ima genijalnu narav. Najbolji prijatelji su joj naši psi, turski kangal Đina i maltezerica Mrvica. S njima se naganja i valja po travi - oduševljeno je unedogled pričao Ivica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Preveli smo jezik vašeg psa: Što  govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?
ŠTO PSI GOVORE?

Preveli smo jezik vašeg psa: Što govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?

Psi znaju da mahanje repom u lijevom smjeru predstavlja neprijateljsko ponašanje, a u desnom prijateljsko. Isto tako smo zaključili da desna strana mozga proizvodi manje prijateljsko ponašanje, i obrnuto

Pogledajte nevjerojatnu sobu u Zagrebu koja se renta za 250 eura: 'Namještaj kao iz smeća'
OGLAS NA FACEBOOKU

Pogledajte nevjerojatnu sobu u Zagrebu koja se renta za 250 eura: 'Namještaj kao iz smeća'

U oglasu piše kako se iznajmljuje namještena soba sa upotrebom kuhinje i kupaone. Soba po osobi sa režijama je 250 eura, nalazi se u prizemlju, a oglašivač kaže kako se nalazi u mirnom i tihom kvartu te ima parking
'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'
VODITELJICA NA EUROSONGU:

'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'

A kad ste na pozornici i gledaju vas milijuni, onda ćete poslati i predmetom šale. Pa su se neki šalili kako ih voditeljice podsjećaju na kečap i senf... A njihova zadnja šala nije svima sjela