Viral

Komentari 9

Hrvati i korona humor: Smijeh je lijek za sve, pa i za pandemiju

'Moramo početi držati razmak od 2 metra od svojih frižidera'

U strahu ste zbog novog potresa ili zato što vam je netko u obitelji kihnuo? Nema smisla paničariti, a za smijeh smo oduvijek znali da je lijek... Pa da krenemo s liječenjem

Razorni potres koji je pogodio Zagreb prije koji tjedan nikoga nije ostavio ravnodušnim, više rastrojenim... Sveopćoj panici nije pridonjelo ni to što su se podrhtavanja osjećala svako malo kroz dan, i danima kasnije.

>>  U društvu te zovu 'Jerry Seinfeld za siromašne', misliš da imaš dobar smisao za humor i ne vrijeđaš se tako lako? E baš nam ti trebaš. Šalji nam svoje humoristične misli vezane uz apokaliptične događaje koje su nas snašle u posljednje vrijeme, 'meme' koje si sam napravio ili dobio, i to na mail adresu:  humor@24sata.hr >>

U jeku pandemije korona virusa, to je zadnje što nam je trebalo. Ljudi su već počeli pričati kako su među nama četiri jahača apokalipse, a kada je najavljen jači vjetar u Zagrebu, njegovi mještani pitali su se što je sljedeće - najezda skakavaca? Pa smo dočekali snijeg... Uglavnom, bilo je veselo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Meme koje nam šaljete doista su dokaz da smo duhovit narod koji ne odustaje od nade u neka bolja vremena, a naša je zadaća i dalje vas uveseljavati, kako bi, barem nakratko, pokušali zaboraviti na nesvakidašnju situaciju u kojoj se nalazimo.

POGLEDAJTE NAJBOLJE FORE O KORONAVIRUSU: 

>> Pozivamo sve čitatelje i čitateljice da svoje 'meme' šalju na mail adresu: humor@24sata.hr >>

Smijeh liječi sve pa će tako i ove novonastale 'rane' s vremenom. A dotad, barem se probajte malo opustiti...

>> Pozivamo sve čitatelje i čitateljice da svoje 'meme' šalju na mail adresu: humor@24sata.hr >>