Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Motaj kablove! Jedan je stavlja na oči, drugi koristi kao slinček

Bugarski premijer Bojko Borisov s maskom izgleda kao da ide pred streljački vod, naš predsjednik Zoran Milanović skoro je testirao kako upija, nakon što je podigao šalicu i htio otpiti gutljaj kave

53 komentara

Što je, dovraga, s tim maskama? Pa kao da u pakiranju dolaze s detaljnim uputama na 25 stranica. Ne znamo kakve je upute čitao bugarski premijer Bojko Borisov koji masku stavlja na oči, kao da ide na streljanje! 

Nema veze, ministre, mi smo uz tebe, poručili su mu građani.

Dosta je crnih vijesti, ajmo se malo nasmijati

U ovoj poplavi loših vijesti o korona virusu, novih mjera i krize koja nas očekuje nakon epidemije, evo nečega da se malo nasmijemo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić masku je gotovo iskoristio kao 'slinček', naš predsjednik Zoran Milanović skoro je testirao kako upija, nakon što je podigao šalicu i htio otpiti gutljaj kave, dok ministar Damir Krstičević masku nosi - naopačke! Jer, suženje ide na nos, ne na bradu, kako ju ministar stavio.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nema tih problema kao Krstičević,

On koristi onu jednostavniju verziju maske, bez filtera, ali to ne znači da je nosi ispravno jer ju je spustio i skroz izložio nos. 

Ništa, idemo još jedanput.

Kako ispravno staviti masku:

VIDEO:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message