Viral

Komentari 2

Na poklon su dobili medvjediće: Konačno možemo zagrliti tatu

Na poklon su dobili medvjediće: Konačno možemo zagrliti tatu

Medvjedići nose gumbe s tatine uniforme kao oči, kravatice i zakrpe na nogama. Malena Violet rekla je da sad 'konačno može zagrliti tatu', a ona i braco svaku noć spavaju s medvjedićima

Prekrasna božićna priča dolazi iz Washingtona. Petogodišnji blizanci Violet i Asher Eastman na poklon su dobili plišane medvjediće izrađene od policijske uniforme njihovog preminulog oca Barryja, koji je u rujnu poginuo u prometnoj nesreći.

Rebecca Werner, Barryjeva kolegica, osmislila je ovaj neobičan poklon.

- Moja djeca su bila toliko oduševljena tim poklonima. Bilo ih je prekrasno vidjeti u tom raspoloženju, rekla je njihova majka Jennifer.

Medvjedići nose gumbe s Barryjeve uniforme kao oči, kravatice i zakrpe na nogama. Malena Violet rekla je da sad 'konačno može zagrliti tatu', a ona i Asher svaku noć spavaju s medvjedićima.

- Vole pričati o svom tati i stvarno su ponosni na njega. Iako ga više nema, Barry je uvijek u našim srcima. I ove godine ćemo ispoštovati božićnu tradiciju njemu u čast, zaključila je mama Jennifer, koja je do neba zahvalna policajki Rebecci i cijeloj policijskoj postaji iz Washingtona.