Obavijesti

Viral

Nagrađujemo čitatelje knjigom iz novog vampirskog serijala!

Nagrađujemo čitatelje knjigom iz novog vampirskog serijala!
5

Unesite podatke u obrazac i osvojite knjigu "Poljubac ponoći 1", prvi dio iz novog vampirskog serijala "Ponoćne vrste" Lare Adrian koji je osvojio hrvatske čitatelje!


Nagrađujemo naše čitatelje fenomenalnom knjigom iz novog vampirskog serijala!

Desetero sretnih čitatelja nagradit ćemo knjigom "Poljubac ponoći 1", prvim  dijelom iz serijala "Ponoćne vrste".

Kako biste osvojili knjigu, potrebno je samo unijeti svoje podatke OVDJE

Nagradit ćemo svaku dvadesetu prijavljenu osobu. Natječaj traje do ponedjeljka, 24. lipnja, do 17 sati, a dobitnici će biti objavljeni u srijedu 26.6. na web stranici 24sata. Sve dobitnike kontaktirat ćemo putem maila, a nagrade će biti dostavljene poštom. 

Poljubac ponoći 1“, prvi dio iz serijala „Ponoćne vrste“, mračna je, napeta, strastvena i neodoljiva vampirska romansa! On je promatra kroz mnoštvo u noćnom klubu, privlačan crnokosi stranac koji će u Gabrielli uskomešati njene fantazije. Ali ni ta večer ni taj muškarac nisu kakvima se doimaju. Nakon što Gabrielle svjedoči umorstvu pred klubom, stvarnost se pretvara u nešto mračno i smrtonosno. U tom trenutku Gabrielle je uvučena u svijet za koji nije znala da postoji – svijet u kojem vampiri vrebaju sjenke, a krvavi rat se zahuktava. 

Lara Adrian, autorica serijala, na prvom je mjestu ljestvice najprodavanijih autora New York Timesa. Dobitnica je sedam nagrada za povijesno-ljubavne romane, prethodno objavljene pod pseudonimom Tina St. John. 

Natjecatelji koji će imati manje sretnu ruku, svoj primjerak knjige "Poljubac ponoći 1" mogu pronaći na kioscima za samo 29,90 kn, a nastavke možete potražiti na kioscima od:

Poljubac ponoći 2 - 27.6.
Poljubac grimiza 1 - 11.7.
Poljubac grimiza 2 -  25.7. 

Ako na kioscima ili u poštanskim uredima propustite dio kolekcije, svoj primjerak možete kupiti putem call centra 0800 43 23 ili na web shopu 24sata, a ponudu novih književnih naslova možete pratiti na facebook stranici 24sata Shop.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju
NIJE IM ZANIMLJIV GRAH...

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju

ZAGREB - Praznik rada mnogi građani iskoriste za roštiljanje. Pomama za klupicama i kućicama iz godine u godinu je sve veća. Čitatelj nam je poslao snimku jedne ekipe koja je odlučila ispeći dva janjca...

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta