Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Najviša curica na svijetu: Tek joj je 11, a visoka je 210 cm!

Trenutno je, prema Guinnessovoj knjizi rekorda najviša djevojčica na svijetu Sophie Hollins (12) iz Engleske. Ona je visoka 188 centimetara. Ne zna se da li će roditelji nominirati Zhang iz Kine

Foto: screenshot/Youtube
3 komentara

Kineskinja Zhang Ziyu ima, pišu mediji 11 godina i visoka je 210 centimetara. Vjeruje se da je ona najviša djevojčica na svijetu. 
Njezini roditelji su oboje bivši profesionalni igrači košarke i oboje su viši od dva metra. No bez obzira na to neobično je da je dijete od 11 godina toliko visoko. Zhang je već u prvom razredu bila visoka 160 centimetara. Već ju sada nazivaju ženskim Yao Mingom. Yao Ming je kineski profesionalni košarkaš, a visok je 2,29 metara. No ako Zhang nastavi rasti, mogla bi biti viša od njega. 

- Mlađa je od mene nekoliko mjeseci, ali kad razgovara sa mnom mora se sagnuti - kaže njezin kolega iz razreda. 
Kao i njezini roditelji Zhang Ziyu je vrlo nadarena košarkašica. 

Trenutno je, prema Guinnessovoj knjizi rekorda najviša djevojčica na svijetu Sophie Hollins (12) iz Engleske. Ona je visoka 188 centimetara. Ne zna se da li će roditelji nominirati Zhang. Za razliku od dječaka imena Ren Keyu također iz Kine koji ima 11 godina i visok je 206 centimetara, Zhang tvrdi da ju nitko ne zadirkuje zbog visine i da su ostali školski kolege ponosni na nju, piše OddityCentral. 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message