Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

Napravljene su od dijamanta i rubina, cijena - 5 milijuna kuna

Slušalice su inače napravljenje 2012. za američki Super Bowl. Postoji samo jedan primjerak koji je povremeno nosila i Madonna.Napravio ih je draguljar iz Londona

1stibs propose un casque couvert de 126.76 carats de diamants et de rubis pour la somme de 750,000 dollars
Foto: 1stibs via Bestimage/PIXSELL
6 komentara

Najskuplje slušalice na svijetu napravljene su od dijamanata od 126 karata i rubina postavljenih u čistoj platini. Napravio ih je draguljar iz Londona. Cijena im je, prva sitnica, samo 750.000 američkih dolara, što je oko 5,3 milijuna kuna. Od nedavno se prodaju na aukcijskoj stranici www. 1stdibs.com.

1stibs propose un casque couvert de 126.76 carats de diamants et de rubis pour la somme de 750,000 dollars | Autor: 1stibs via Bestimage/PIXSELL Foto: 1stibs via Bestimage/PIXSELL

Prodavač skupih slušalica, čiji identitet nije poznat, jamči dostavu u roku od dva tjedan bilo gdje u svijetu. Na aukcijskoj stranici piše da se prodavač nalazi u New Yorku. Također kupcima nudi povrat novca ako nisu zadovoljni kvalitetom zvuka ili dizajnom skupih slušalica. 

Slušalice su inače napravljene 2012. godine za američki Super Bowl. Postoji samo jedan primjerak koji su povremeno nosili Madonna, grupa LMFAO te dobitnik Grammyja Lil’ Wayne. Onaj koji kupi slušalice dobit će i certifikat o autentičnosti dragulja koji su na njima.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message