Obavijesti

Viral

Komentari 8

Napuštena magarica Mija više nije sama i ostaje na Kapriju

Napuštena magarica Mija više nije sama i ostaje na Kapriju
2

Magarica koja je na nenaseljenom otočiću Ravanu bila najvjerojatnije od veljače neće se vratiti vlasniku, iako ga je policija pronašla. Zasad ostaje s čovjekom koji ju je spasio i dovezao na otok Kaprije.

VIDEO

Nakon što je pronašla vlasnika magarice koja je neodređeno vrijeme sama provela na otočiću Ravan, šibenska policija je utvrdila da ju vlasnik nije zanemarivao ili napustio..

- Okolnosti zanemarivanja i napuštanja životinje nisu utvrđene. Naš je posao bio utvrditi je li u toj priči bilo prekršaja, a gdje se sada magarica nalazi, to nije u našoj domeni, izjavila je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor za ŠibenikIn

Podsjećamo, magaricu je s nenaseljenog otočića spasio Bernard Roca, vlasnik restorana na Kapriju. Magarici je pružio dom uz svoj restoran, dao joj ime Mija, a lokalno stanovništvo i gosti joj svakodnevno donose mrkvu i kupus u kojima, kaže Roca, baš uživa. 

- Puno je dobrote među ljudima, a ona je pravi hit! Dobra je tovarica, ide za nama, sluša nas i kao da osjeća neku zahvalnost jer zbog nas više nije sama na zvizdanu, kaže Roca. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- E sad, dokad će ona biti kod nas, ne znam… Vlasniku ona više ne treba i zato mu odgovara da je tu, a kako će biti kasnije, vidjet ćemo. Ponudio sam mu da je otkupim. Znate, to je naša najzaštićenija vrsta tovara, dalmatinski sivac. 

- Ona je njemu jednostavno smetala. Ljudi se bave nečim dok imaju poticaje, a kad ih prestaju primati odustanu. Tako je i ona završila na Ravanu. Da je stvarno želi i da mu treba nikad je ne bi držao tamo, još samu. Koliko sam čuo, još je od veljače sama na tom otoku, rekao je Roca za ŠibenikIn koji je s vlasnikom dogovorio da će magarica Mija ostati kod njega, a fotografije s Facebook stranice 'Tribunjski tovar' pokazuju da je Mija sad sretna i da više nije usamljena. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta

FOTO Konačno našli krivca za prometni krkljanac u Solinu! Ali kvako da se čovjek na njih ljuti?
'IMAJU PREDNOST'

FOTO Konačno našli krivca za prometni krkljanac u Solinu! Ali kvako da se čovjek na njih ljuti?

Uobičajene gužve u Solinu: Gužve u svim smjerovima, stoji u opisu fotografije na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode
Ambiciozna Australka: 'Ove ću godine spavati s 365 frajera. U 2025.  želim da ih bude 600...'
'NE OSUĐUJTE ME'

Ambiciozna Australka: 'Ove ću godine spavati s 365 frajera. U 2025. želim da ih bude 600...'

On je odan, nježan, ne osuđuje, smiješan je, ima slične interese kao i ja, samouvjeren je, ali nikako bahat, opisuje Australka svojeg idealnog muškaraca...