Viral

Komentari 1

Nestašan pas Bidenovih opet će na dresuru: 'Pomoći će mu da se prilagodi životu u Bijeloj kući'

Nestašan pas Bidenovih opet će na dresuru: 'Pomoći će mu da se prilagodi životu u Bijeloj kući'

Prilagodba na život u u američkoj predsjedničkoj rezidenciji dosad nije bila jednostavna za mladoga i nestašnog njemačkog ovčara, kojega su Bideni doveli iz utočišta za pse

Major, nestašni njemački ovčar bračnog para Biden uskoro će ponovno napustiti Bijelu kuću da bi prošao još jedan trening za pse, kako bi se u konačnici što bolje uklopio u svoju funkciju predsjedničkog psa.

Michael LaRosa, glasnogovornik prve dame Jill Biden, rekao je da će Major "proći dodatnu obuku koja će mu pomoći da se što uspješnije prilagodi životu u Bijeloj kući", a trening bi trebao trajati nekoliko tjedana.

Prilagodba na život u u američkoj predsjedničkoj rezidenciji dosad nije bila jednostavna za mladoga i nestašnog njemačkog ovčara, kojega su Bideni doveli iz utočišta za pse.

U ožujku je nakratko vraćen u njihovu obiteljsku kuću u državi Delaware, nakon najmanje jednog incidenta u Bijeloj kući, a radilo se o ugrizu jednog od zaposlenika. 

Predsjednik Biden za ABC News je tada rekao da je njegov četveronožni ljubimac i pratilac jednostavno zauzeo pretjerano zaštitnički stav u svojem novom okruženju, uvijek prepunom njegovih suradnika.

Major je dotad već prošao jednu obuku kako bi se stanje popravilo, no ona je očigledno bila nedovoljna.

Unatoč Majorovoj odsutnosti, Bijela kuća za to će vrijeme ostati u 'dobrim šapama'. Champ, drugi njemački ovčar predsjedničkog para, stariji i očito mudriji, ostat će u Washingtonu uz svoje gazde.