Obavijesti

Viral

Komentari 4

Nova nagradna igra: Uz kupone iz 24sata osvoji novi Citroën C3

Nova nagradna igra: Uz kupone iz 24sata osvoji novi Citroën C3
1

Sakupljaj nagradne kupone koje objavljujemo u tiskanom izdanju svaki dan i osvoji Citroën C3, koji se ističe jedinstvenim dizajnom i nenadmašnom razinom udobnosti

VIDEO

U petak krećemo s novom fenomenalnom nagradnom igrom u kojoj uz nagradne kupone iz 24sata možete osvojiti novi Citroën C3.
Citroën C3, najprodavaniji model marke Citroën ističe se jedinstvenim dizajnom, brojnim mogućnostima personalizacije i nenadmašnom razinom udobnosti. Unutrašnjost se odlikuje dizajnom koji u prvi plan stavlja udobnost, tako da je svako putovanje ispunjeno zadovoljstvom. 

U petak izvlačimo dobitnike Dacije Duster i Audija Q2
U petak izvlačimo dobitnike Dacije Duster i Audija Q2

Od petka, 12. lipnja do ponedjeljka, 22. lipnja svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon, osim 21. lipnja i 22. lipnja kada izlazi dvobroj i kada će se umjesto 2 kupona objaviti jedan kupon, a koji će biti dostupan i 21.6. i 22.6. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom 11 dana sakupiti ukupno 10 kupona. U utorak, 23. lipnja i srijedu, 24. lipnja 2020. bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti.
U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili 9 nagradnih kupona + joker kupon ili 8 nagradnih kupona + 2 joker kupona), ispune ih sa traženim podacima i  pošalju na adresu P.P. 760, 10 001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra – “Osvoji novi Citroen C3”.

Niti jedna pristigla kuverta koje u sebi sadrži 10 kupona od kojih su minimalno dva ista ili 8 različitih kupona i 2 ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćena i neće sudjelovati u nagradnoj igri.
U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do ponedjeljka, 6. srpnja 2020. godine, do 9 sati.

Dva sretna čitatelja osvojila su novu Daciu Duster i Audi Q2
Dva sretna čitatelja osvojila su novu Daciu Duster i Audi Q2

Pravila korištenja osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri "Osvoji novi Citroen C3" koja se održava u jednom kolu od 12.6. do 24.6. 2020., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!
Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju