Objavite šaljivi članak na 24sata.hr i smjestite frendu! | 24sata
Obavijesti

Viral

Komentari 18

Objavite šaljivi članak na 24sata.hr i smjestite frendu!

Objavite šaljivi članak na 24sata.hr i smjestite frendu!
4

Stigle su nove, zabavne teme! Na Facebooku potražite našu aplikaciju '24sata slave' i na 24sata.hr objavite šaljivi članak o frendu ili frendici

  1. Jeste li već isprobali našu Facebook aplikaciju '24sata slave'? Sada je dopunjena novim, zabavnim tekstovima zbog kojih će se vaši Facebook prijatelji crvenjeti - ili jako, jako nasmijati. Priuštite im par minuta - ili 24 sata - slave, odaberite šaljivu temu i objavite tekst o njima na 24sata.hr! 

Kako objaviti vijest?

Pronađite na Facebooku našu aplikaciju '24sata slave', pratite upute i članak nastaje u nekoliko trenutaka. Možete odabrati između 14 šaljivih tema za vaše Facebook prijatelje ili prijateljice. Odaberite onu koja će ih najviše 'zaboljeti' i objavite je u svom statusu - kako bi članak vidjelo što više zajedničkih prijatelja. Možete kreirati koliko želite članaka i smjestiti svim svojim frendovima - samo pazite... Osveta je slatka :)

Aplikaciju mogu koristiti samo fanovi Facebook stranice 24sata i 24sata fun. Pozovite frendove da je i oni isprobaju i nasmijte se - na svoj ili tuđi račun. Malo smijeha uvijek dobro dođe. 

OVDJE pogledajte kako izgleda članak stvoren kroz aplikaciju, a aplikaciji pristupite OVDJE ili je potražite na Facebooku pod imenom 24sata slave.

Nadamo se da će vam se nove teme svidjeti. Javite nam preko našeg zida ako imate neku dobru ideju za temu članka, jer aplikaciju ćemo stalno nadopunjavati! 

Želimo vam dobru zabavu i puno smijeha. I da smjestite frendovima prije nego oni smjeste vama :)

Aplikacija '24sata slave' služi samo za zabavu. Sve vijesti objavljene njezinim korištenjem lažne su i plod su mašte. Korisnici aplikacije su odgovorni za objavljeni sadržaj i 24sata ne prihvaća nikakvu odgovornost za moguće štete nastale objavljivanjem vijesti ili imena te bilo kojeg drugog dijela objavljene vijesti. Bitno je napomenuti i da su vijesti zaštićene, tj. nisu pretražive na tražilicama, a pristupiti im se može samo unošenjem ispravne url adrese. Vijesti ćemo također ukloniti na zahtijev. Svakako prije korištenja aplikacije pročitajte uvjete korištenja navedene unutar nje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

Javio nam se čitatelj s jezivom pričom: 'Na autocesti A3 vidio sam ženu duge kose u bijelom'
JE LI TKO IMAO OVAKVO ISKUSTVO?

Javio nam se čitatelj s jezivom pričom: 'Na autocesti A3 vidio sam ženu duge kose u bijelom'

'Pomislio sam je li možda riječ o nekoj odbjegloj ili nestaloj osobi, i tako dalje, hrpu raznih scenarija. Ali ništa mi ne zvuči kao realno moguće rješenje te misterije', kaže nam čitatelj...

Sjeli u kafić pa ih šokirao račun. Naplatili im 4 € boravak psa za stolom: 'Kako ih nije sramota!'
ŠTO MISLITE O TOME?

Sjeli u kafić pa ih šokirao račun. Naplatili im 4 € boravak psa za stolom: 'Kako ih nije sramota!'

Ipak, neki nisu imali ništa protiv takve vrste naplate. 'Meni je to u redu skroz, ima ljudi koji ne vole pse i nije im ugodno niti drago jesti pored nečijeg psa', jedan je od komentara