Obavijesti

Viral

Komentari 146

Od '8000 eura' do pjevanja na Klisu i 'njenog Lukice'. Ovo su Kolindini najviralniji trenuci

Od '8000 eura' do pjevanja na Klisu i 'njenog Lukice'. Ovo su Kolindini najviralniji trenuci
10

Kolinda Grabar-Kitarović imala je niz zanimljivih momenata tijekom svoje predsjedničke karijere. Zabavljala je javnost svojom interesantnom pojavom, ali i nekim bizarnim izjavama...

VIDEO

Prisjetimo se najviralnijih trenutaka Kolinde Grabar-Kitarović, još od doba njenog predsjedničkog mandata, do danas.

Moj Lukica

Na predizbornom skupu u Osijeku 2019. govorila je o Luki Modriću.

- Ljudi! Ujedinimo se u ljubavi prema našoj domovini koju su nam dali Dalić i nogometaši prošle godine. Luka Modrić je k'o moj sin! Moj Lukica! Ali da znate koliko takvih Luka diljem Hrvatske živi! Koliko ja takvih Lukica svakodnevno susrećem i želim pomoći! - rekla je Kolinda.

Neki tvrde da se to ne može

Osim izjave da joj je Luka Modrić kao sin, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na predizbornom skupu u Osijeku zapanjila je mnoge svojim izjavama o novim radnim mjestima i plaćama u tisućama eura. 

Rekla je tako kako će "otvoriti nova radna mjesta", iako neki tvrde da se to ne može.

- Tvrdim da se to može, jer već imam dogovore s nekim državama, da nam Hrvati odu na obuku negdje drugdje i da se vrate u Hrvatsku, da rade preko interneta u nekoj drugoj državi, a u Hrvatskoj zarađuju osam tisuća eura. Zamislite što to znači za naše mlade - istaknula je.

Prepoznajete li je? Komentari su hit: 'Divna ste žena, kraljica!'
Prepoznajete li je? Komentari  su hit: 'Divna ste žena, kraljica!'

No, koje su to države s kojima se dogovarala nije precizirala, kao ni kakav je to posao za koji bi Hrvati ovdje mogli zarađivati 8000 eura.

- Nemojte podcjenjivati svoj glas, meni je svaki glas bitan, jer je glas od mojega naroda, a ja vam jamčim da ću i dalje biti vaš glas i vaša predsjednica - poručila je Grabar-Kitarović.

Pjevanje u Kninu

Kolinda Grabar-Kitarović je 2019. Kninu na obljetnici Oluje pripremala teren za objavu kandidature, a jedan dio govora imala je na engleskom obraćajući se američkog generalici i američkom vojnom atašeu. Rekla je i kako je u vrijeme rata htjela uzeti pušku i otići na bojište. Potom je sa zborom hrvatske mornarice zapjevala ariju "U boj, u boj" iz opere "Nikola Šubić Zrinski". 

Njeno pjevanje izazvalo je mnogo pozornosti i inspiriralo brojne šaljive objave na internetu. Tako je netko izdvojio kadrove njezinog pjevanja i sve ukomponirao u video u kojem se, u jednom trenutku, kao prateći vokal pojavljuje i Thompson.

Kolindu je u Marakešu ugostio prijatelj Khalil: 'On je poslovan čovjek, triatlonac, kolege su...'
Kolindu je u Marakešu ugostio  prijatelj Khalil: 'On je poslovan čovjek, triatlonac, kolege su...'

Kolinda - Hit hitova, video je objavljen na YouTubeu kao kompilacija prizora predsjedničinog pjevanja tijekom obljetnice Oluje u Kninu, ali s osebujnom glazbenom podlogom.

Video je objavljen 8. kolovoza 2019. i širio se danima društvenim mrežama.

Misterij puta u Ameriku

Nakon što se javnost zapitala o okolnostima Kolindinog puta u SAD 2017., ona je shvatila da je dužna pojasniti onima koji je plaćaju što radi i za čiji novac. Rekla je da se radi o službenom posjetu, ali je za davanje izjave izabrala lokaciju pred ogradom Bijele kuće. S obzirom da se radilo o lokaciji na koju može doći svaki turist, ponovno je njen snimak postao viralan...

Pokazala srednji prst

Grabar-Kitarović reagirala je na izjave Miroslava Škore i Nine Raspudića i pobačaju u slučaju žena koje su silovane.

“Pridružujem se svim ženama koje ovim “nepristojnim” činom pokazuju svoj stav i dižu glas protiv onih koji nas pokušavaju vratiti stoljećima unazad. Prošlo je vrijeme kad je žena sjedila u ćošku i čekala što će “baja” reći.

Uvijek sam bila za život, ali i za život koji ima pravo na izbor. Bez pritiska, bez stigmatizacije i uvjetovanja, posebno u najosjetljivim životnim situacijama poput silovanja.

Stoga i ja u znak potpore dižem srednji prst za nas žene i naša prava, ali i za muškarce koji nas podržavaju”, rekla je 2020. za Jutarnji list.

Foto Jutarnji list

Ponijelo je navijačko raspoloženje

Društvenim se mrežama širila fotografije tadašnje predsjednice na finalu Davis Cupa na kojoj je ona noge digla na stolicu kako bi pokazala Borovo tenisice.

Kolinda Grabar Kitarović je na Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. išla kao predsjednica Hrvatske. Tada je hrvatska reprezentacija osvojila drugo mjesto u finalu, a poseban fokus medija je tada na sebe privukla tadašnja predsjednica koja je, bez obzira na kišu, ljubila igrače Hrvatske, Francuske, Macrona...

Kolinda je blistala, veselila se i s pobjednicima, ali je grlila i ljubila sve i svakoga. Francuski predsjednik, Macron, igrači, hrvatski i francuski, svi su dobili najmanje zagrljaj, ako ne i poljubac, pisali su tada...

Putovanja, putovanja

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (55) pohvalila se fotografijama s putovanja u Marakeš na kojem ju je ugostio marokanski prijatelj.

Nakon što je objavila sliku s njim na društvenim mrežama, mnogi su se zapitali tko je taj markantni muškarac, a neki su se našalili da sliči na Nadana Vidoševića.

Kako doznajemo, radi se o gospodinu AlKhalilu Binebineu, Kolindinom jako dobrom prijatelju, inače biznismenu i triatloncu. Više o tome pročitajte OVDJE.

Pohvalila se i outfitom od 8000 eura.

Nakon Maroka, javila se iz Gangwona, pokrajine Južne Koreje. Tamo je bila, kako kaže, na svečanom zatvaranju Zimskih olimpijskih igara mladih. Prisustvovala je i ceremoniji dodjela medalja. Nakon objave fotografija, nanizali su se komplimenti. - Divna ste žena! Prava kraljica - pisali su. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 146
VIDEO

Ovo je najljepši pas na svijetu: U Zagrebu je trijumfirala ženka afganistanskog hrta iz Čilea!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Ovo je najljepši pas na svijetu: U Zagrebu je trijumfirala ženka afganistanskog hrta iz Čilea!

Zaida je već pobjeđivala na mnogim izložbama u Sjedinjenim Američkim Državama i ondje je prošlu godinu okončala kao drugi najuspješniji izložbeni pas svih pasmina. Drugoplasirana je ženka bobtaila iz Grčke

UŽIVO! U Zagrebu se upravo bira najljepši pas na svijetu: U finalu je 10 impresivnih pasa!
NAJLJEPŠI PAS SVIJETA

UŽIVO! U Zagrebu se upravo bira najljepši pas na svijetu: U finalu je 10 impresivnih pasa!

Brojke Svjetske izložbe su zaista impresivne – od 24. do 28. travnja na Zagrebačkom velesajmu su posjetitelji mogli vidjeti gotovo 15.000 pasa u skoro 400 različitih pasmina. Danas se biraju tri najljepša psa na svijetu!
VIDEO U Zagrebu izložili kinesku pasminu koja je rjeđa od pandi i leopardskog psa iz Louisiane!
RIJETKE PSEĆE ZVJERKE

VIDEO U Zagrebu izložili kinesku pasminu koja je rjeđa od pandi i leopardskog psa iz Louisiane!

Posljednjeg dana velike Svjetske izložbe pasa na Zagrebačkom velesajmu izlagane su i neke od najrjeđih pasmina na svijetu. Te su pasmine tako ugrožene da još nisu do kraja ni standardizirane...