Obavijesti

Viral

Komentari 0

Od posteljice, pepela i majčinog mlijeka izrađuju nakit: 'Kupuju ih roditelji koji žele uspomenu'

Par iz Kanade radi nakit za roditelje koji žele imati posebnu uspomenu, a neki od njih su izgubili djecu. Dnevno dobiju oko 35 narudžbi, a treba im od četiri do osam tjedana da naprave jedan predmet

Pokretanje videa...

Nakit 01:05

VIDEO Dinamovci stigli na 113. rođendan i izazvali delirij: Svi su htjeli fotografiju s 'modrima'

ZAGREB - Dinamo je u petak proslavio 113. godišnjicu osnutka kluba pod nazivom Gradjanski. 'Modri' su na Cvjetnom trgu u Zagrebu organizirali zabavu za navijače, a od igrača 'plavih' došli su kapetan Arijan Ademi, Martin Baturina, Marko Rog, Stefan Ristovski i Josip Mišić.

Pokretanje videa...

Dinamo, proslava rođenada, druženje s navijačima 03:08

VIDEO Evo što je Baby Lasagna rekao prije odlaska na Eurosong

Hrvatski predstavnik za Eurosong, Marko Purišić, danas je otputovao u Švedsku na glazbeno natjecanje. Na aerodrom je došao u Neveri, a u rukama je imao tradicionalni tabletić. U Švedsku je otputovao sa svojim timom i djevojkom Elizabetom za koju često zna reći da mu je najveća podrška.

Pokretanje videa...

Baby Lasagna Neverom stigao u zračnu luku od kuda putuje u Švedsku 01:49

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

Pokretanje videa...

U suprotnom smjeru kroz kružni tok 00:18

Černobil, najjezivije mjesto na Zemlji: Posljedice radijacije osjećat će se 20.000 godina

ČERNOBIL - Jedna od najvećih svjetskih katastrofa prije 38 godina pogodila je svijet. Eksplozija u nuklearnoj elektrani Černobil je 1986. promijenila naše živote. U posljednja tri desetljeća, od razornih posljedica umrlo je na tisuće ljudi zbog različitih oblika tumora i drugih zdravstvenih problema.

Pokretanje videa...

Godišnjica černobilske katastrofe 01:35

VIDEO Pogledajte murale Bad Blue Boysa posvećene Dinamu

ZAGREB - Dinamo 26. travnja slavi rođendan, 113 godina od osnutka Gradjanskog koji od 1945. nosi ime aktualno ime. Fotografi Pixsella snimili su murale Bad Blue Boysa diljem Zagreba posvećene klubu, njegovim legendama i svojoj navijačkoj skupini. Pogledajte njihov izbor.

Pokretanje videa...

Murali Bad Blue Boysa u Zagrebu 03:42

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.

Pokretanje videa...

Divlje svinje 00:40

VIDEO Kustić: Razmišljamo i o stranom povjereniku za suđenje

ZAGREB - Strani suci pokazali su se dobrim, u idućim danima donijet ćemo konkretne odluke oko sudačke komisije. Jutros sam imao sastanak s gospođom Ladom Rojc o izvješću koje nam trebaju podnijeti, to ćemo javno prezentirati, pa donijeti odluke na tu temu. Razmišljamo i o stranom povjereniku za suce, rekao je predsjednik HNS-a Marijan Kustić nakon skupštine u četvrtak

Pokretanje videa...

Marijan Kustić 04:30

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"

Pokretanje videa...

Veliki pozdrav iz kokpita Rafale: “Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!” 00:26

VIDEO Pogledajte kako privode čovjeka kojeg sumnjiče da je ubio Ukrajinca u Sl. Brodu

SLAVONSKI BROD - Ukrajinski državljanin (22) ubio je svog sunarodnjaka (47) u Slavonskom Brodu. Kako je priopćila PU brodsko-posavska, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva predali su mladića pritvorskom nadzorniku. Podsjetimo, tijelo Ukrajinca u Slavonskom Brodu pronašli su u utorak. S obje strane ulaza u dvorište kuće bila je policijska traka, a pred ulazom su dežurala dva policajca koji nisu dozvolili prolaz tim dijelom Starčevićeve ulice koja je inače u rekonstrukciji.

Pokretanje videa...

Slavonski Brod: Privođenje 00:57

VIDEO Pogledajte kako su prije tri godine Rafalei grmjeli nad Zagrebom! Danas nam dolaze

Hrvatska danas dobiva prvih šest polovnih borbenih aviona Rafale koje smo kupili od Francuza za 1,2 milijarde eura. Ukupno ćemo ih dobiti 12. Pogledajte kako su letjeli iznad Zagreba prije tri godine, nakon što je Hrvatska sklopila ugovor za kupnju

Pokretanje videa...

Rafali VIDEO