Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Od utorka: Zaigraj i osvoji fantastični Opel Crossland X

Sakupljaj deset kupona iz 24sata pa uz malo sreće osvoji novi automobil. Inovativni Opel Crossland X je modernog SUV dizajna te izvanredne prilagodljivosti koja savršeno odgovara vašem stilu života

Foto: Promo
2 komentara

Od utorka krećemo s novom nagradnom igrom, u kojoj uz samo deset kupona iz tiskanog izdanja 24sata možete osvojiti odlični Opel Crossland X.

Otkrijte Opel Crossland X - inovativan i moderan SUV dizajn izvanredne prilagodljivosti koja savršeno odgovara vašem stilu života. Savršen za urbani stil života zahvaljujući elegantnom SUV dizajnu i kompaktnoj veličini: profinjen, a ipak dinamičan, novi Crossland X ističe se svojom praktičnom i sportskom elegancijom.

Premium dizajn s osjećajem njemačke preciznosti - uživajte u intuitivnom upravljanju i "tipičnom SUV" povišenom položaju sjedala za savršen panoramski pogled. Od utorka, 28. svibnja, do četvrtka, 6. lipnja, svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom deset dana sakupiti ukupno deset kupona. U petak, 7. lipnja, i subotu, 8. lipnja, 2019. bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti.

Foto: Promo * Fotografija je ilustrativnog karaktera

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji, odnosno kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili 9 nagradnih kupona + joker kupon ili 8 nagradnih kupona + 2 joker kupona), ispune ih s traženim podacima i pošalju na adresu: P.P. 923, 10 001 Zagreb s naznakom “24sata nagradna igra – Osvoji fantastični Opel Crossland".

Niti jedna pristigla kuverta koja u sebi sadrži 10 kupona od kojih su minimalno dva ista ili 8 različitih kupona i 2 ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćena i neće sudjelovati u nagradnoj igri. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do četvrtka, 20. lipnja 2019., do 9 sati. Nagrada će se isti dan nakon 10 sati javno izvlačiti u prostorijama redakcije uz nadzor tročlane komisije i prisutnost javnog bilježnika.

Pravila korištenja osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Osvoji fantastični Opel Crossland“, koja se održava u jednom kolu od 28.5. do 8.6. 2019., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message