Obavijesti

Viral

Komentari 3

Odbjegle zvijeri: U susjedstvu traže panteru, a Hrvate su već plašili varan, piton, ranjeni vuk

Odbjegle zvijeri: U susjedstvu traže panteru, a  Hrvate su već plašili varan, piton, ranjeni vuk
3

Crna pantera viđena je kako šeće u Srbiji u blizini hrvatske granice. Stvorila je nemir među tamošnjim stanovnicima. U Hrvatskoj je tako, prije desetak godina Kominom navodno vrebao i divovski gušter, koji je stražario na groblju

VIDEO

I dok crna pantera, najprije uočena na području Općine Apatin u Srbiji u blizini hrvatske granice, luta regijom i izaziva strah, prisjetili smo se još nekoliko odbjeglih životinja koje su stvorile paniku među Hrvatima.

Vuk iz Vrlike

U kolovozu ove godine građani Vrlike snimili su vuka kako šeće na području grada, a svjedoci tvrde kako je bio ranjen.

Da se radi o vuku potvrdio nam je ravnatelj zagrebačkog ZOO-a Damir Skok i spomenuo mogućnost da se vuk približio ljudima upravo zbog navodne rane. 

Pokretanje videa...

Vuk šeta selom, čini se da je ranjen VIDEO

Lokalni lovci tražili su ga cijeli dan, kako bi ga sutradan jedan od naših čitatelja snimio uginulog na cesti. 

Ležao je na D1 u Cviljanama, rekli su nam iz PU šibensko-kninske, ne mogavši potvrditi radi li se o vuku od dan ranije.

Ivan Milan iz Lovačke udruge Svilaja Vrlika vjeruje kako je to bio upravo taj vuk, dok je čitatelj koji ga je snimio tvrdio suprotno.

Puma harala Međimurjem

Josip Stefić iz Kotoribe prošle je godine snimio životinju za koju se pretpostavljalo da se radilo o pumi. 

Pokretanje videa...

Velika mačka u Podravini 01:32

- Vidio sam kako nevjerojatno brzo trči, a onda sam je bolje promotrio. Shvatio sam po fizionomiji da je divlja mačka, a snimku sam pokazao stručnjaku za divlje životinje. Potvrdio mi je da je iz porodice divljih mačaka, pretpostavlja da se radi o pumi, ali to na osnovu snimke ne može potvrditi - rekao nam je tada Josip.

S obzirom da ZOO-u nije bio prijavljen nestanak, puma je vjerojatno nekome pobjegla, a Međimurci su je viđali u više navrata kroz nekoliko tjedana.

Medvjed u Zagorju skoro došao na roštilj

'Smeđeg gosta' vidio je Robert Antonić na svom izletištu, nedaleko od Pregrade u Hrvatskom zagorju kad je zaroštiljao s prijateljima.

- Htio sam ga pofotkati, izgledao je mlađe pa nas se valjda uplašio i pobjegao, pa nisam ni stigao do mobitela. Kad smo došli drugi dan, vidjeli smo otiske šapa s obzirom na to da je kiša padala cijelu noć - rekao nam je Antonić u svibnju prošle godine kad im se medo skoro pridružio.

Zagorci na nogama, mnogi su u strahu: 'Medvjed nam je došao na roštilj, srećom je pobjegao'
Zagorci na nogama, mnogi su u strahu: 'Medvjed nam je došao na roštilj, srećom je pobjegao'

Kako Antonić vjeruje, medvjed se čak dva dana zadržavao oko njegovog imanja, a navodno je svratio i do okolnih sela gdje su ga neki mještani spazili u blizini kuća.

Varan 'zmaj' kod Ploča istraumatizirao mještane

Životinja iz porodice guštera, duga preko metar i pol, u svibnju 2011. sijala je strah među mještanima Komina kod Ploča.

Varan ili 'zmaj', navodno je prema pričama mještana napravio 'bazu' na groblju, ispuštajući strašne krikove od kojih bi stenjale i plašile se domaće životinje, ali i Kominjani koji se nisu usudili šetati u kasnim noćnim satima.

Pokretanje videa...

specka gušter na terasi u floridi 00:44

U potragu se uputila i policija koja nakon više dojava građana, no izlaskom na teren nisu pronašli ništa.

Gdje je na kraju nestao navodni varan, koji može narasti do tri metra i težiti između 80 i 150 kilograma, i svoju žrtvu pritom ubiti smrtnonosnim ugrizom, ostala je nepoznanica koju Kominjani neće tako brzo zaboraviti.

Kraljevski piton u Zagrebu

U Zagrebu je 2020. iz jednog dvorišta nestala ženka kraljevskog pitona Zoe. Vlasnica ju je izvela na sunčanje, a Zoe je tada iskoristila priliku za bijeg. Mjesecima su tragali za njom. Vlasnici pitona, kada se za nestanak saznalo, smirivali su građane te govorili kako je zmija potpuno bezopasna. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.
VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...