Obavijesti

Viral

Komentari 11

Odmah se potukle: Mafijaške žene su zvijezde reality showa

Odmah se potukle: Mafijaške žene su zvijezde reality showa
5

Serija prati četiri žene i kćeri mafijaša poput Salvatorea 'Sammyja Bika' Gravana i Anthonyja Graziana, a počinje tučnjavom dviju sudionica u baru na Staten Islandu

VIDEO

Reality show koji prati četiri žene iz mafijaških obitelji sa newyorškog Staten Islanda počela se u nedjelju prikazivati na VH1 televiziji, sestrinskoj mreži MTV-a. Već u prvoj epizodi 'pomlatile' su se dvije sudionice showa. 

U seriji koja je kombinacija 'Očajnih kućanica' i knjige 'Odrastati kao Gotti' jedna od glavnih junakinja je kćer mafijaša Salvatorea 'Sammyja Bika' Gravana. Karen Gravano s obitelji se odselila u Arizonu u sklopu programa zaštite svjedoka sredinom 1990-ih. Kako se nije mogao držati zakona, njen otac je ponovno uhićen te je 2002. na sudu priznao vođenje narko kartela koji je prodavao 30.000 ecstasyja tjedno. Karen, brat i majka također su bili optuženi, a Karen je zbog pomaganja ocu bila kažnjena s tri godine uvjetno. Sada se vratila na Staten Island gdje nije među omiljenim stanovnicima jer je njen otac svjedočenjem u New Yorku u zatvor smjestio oko 100 bivših "kolega". Kao da to nije dovoljno, Karen je i bivša djevojka muža Drite D'avanzo koja također sudjeluje u showu. 

Jedna od prvih scena serije je Karenina tučnjava sa Renee Graziano u kafiću na Staten Islandu, prenosi Daily Mail.

Renee Graziano je kćer Anthonyja Graziana, konsilijera (savjetnika) obitelji Bonanno. Rastala se od mafijaša Hectora Pagana ml. koji je osuđen zbog krijumčarenja marihuane uz pomoć Reneeine sestre Jennifer koja je tada bila studentica na Sveučilištu New York. Jennifer Graziano je zapravo i idejna začetnica serije te je njena izvršna producentica. 

Drita D'avanzo je udana za Leeja D'avanza, također iz obitelji Bonanno. Prije braka s Dritom, Lee je hodao sa Karen Gravano, a trenutno služi kaznu zbog pljačke banke i krijumčarenja droge. Od vjenčanja s Dritom samo je dvije godine bio van zatvora. 

Četvrta žena koja se pojavljuje u realityju je Carla Facciolo koja je odrasla među mafijom u Brooklynu, no nadala se da će pobjeći od tog života nakon što se udala za brokera Joeya Ferragama. Međutim, on je 2006. godine osuđen na 88 mjeseci zatvora zbog mešetarenja. Carla se planira razvesti.

- Svo brbljanje i penjanje po društvenoj ljestvici drugih kućanica postaje trivijalno nakon što pogledate prvih pet minuta 'Žena mafijaša'. Prava akcija je, čini se, na Staten Islandu, napisali su u LA Timesu. 

- Za većinu gledatelja to je pogled u potpuno drugačiji svijet, svijet u kojem je jedan pogled dovoljan, piše u kritici NY Daily Newsa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Splićanin udario auto, sad traži vlasnika. Neki oduševljeni tim potezom, ali drugi baš i nisu...
ŠTO VI MISLITE?

Splićanin udario auto, sad traži vlasnika. Neki oduševljeni tim potezom, ali drugi baš i nisu...

Neki nisu oduševljeni ovim potezom: 'To nije svaka čast, već bježanje s mjesta nezgode. Zove se policija i prijavi se, a ne bježati i tražiti preko portala', napisali su mu u komentaru
VIDEO Orangutan imao ozljedu, ono što je učinio šokiralo ih je: 'Prvi put imamo sve na snimci'
NEVJEROJATNO

VIDEO Orangutan imao ozljedu, ono što je učinio šokiralo ih je: 'Prvi put imamo sve na snimci'

On je praktički koristio flaster. Činilo se da je njegovo ponašanje bilo namjerno. Selektivno je tretirao ranu biljnim sokom, rekla je doktorica biologije