Ostavila dečka kada je saznala da vozi jeftinu kopiju Porschea | 24sata
Obavijesti

Viral

Komentari 57

Ostavila dečka kada je saznala da vozi jeftinu kopiju Porschea

Ostavila dečka kada je saznala da vozi jeftinu kopiju Porschea
1

Kina: Djevojka je prepisku kao i fotografije lažnog automobila stavila online. Kaže kako je htjela upozoriti druge žene na muškarce koji koriste 'lažnjake' kako bi ih zaveli...

VIDEO

Djevojka iz Kine dobila je puno kritika jer se na društvenim mrežama 'pohvalila' da je ostavila dečka kada je saznala da umjesto skupog Porsche Cayenne ima kinesku kopiju koja košta puno manje.

Par se upoznao prije dva tjedna na zabavi. Kada su odlazili dečko je djevojci rekao da žive u blizini i ponudio joj vožnju do doma. Šokirala se kada je vidjela da vozi, kako je ona mislila, Porsche Cayenne koji inače stoji 220.000 dolara (oko 1,4 milijuna kuna). No nije joj bilo jasno zašto se tako bogat dečko ponaša tako skromno i ponizno.

Priznala je da se za njega zainteresirala nakon što je vidjela kakav automobil vozi. Nakon toga su izašli nekoliko puta. Bili su u kinu i išli su na večere. 

- Bio je pravi džentlmen. Baš zato što je bio skroman počela sam prema njemu gajiti određene osjećaje. No iako je, kako je izgledalo, vozio skupi automobil, nosio je jeftinu odjeću i vodio me u jeftine restorane - kaže djevojka koja je često na Weibou, kineskoj društvenoj mreži, objavljivala fotografije i snimke sebe i dečka. Objavila je i video automobila.

Dok su joj neki čestitali na 'bogatom dečku', jedan je prijatelj napisao kako to nije Porsche Cayenne. Rekao joj je da je to kineska marka automobila Zotye, kopija automobila Porsche Cayennea, a njezin dečko najvjerojatnije je lažni logo kupio na internetu.

Novi Zotye SR9 košta oko 18.000 dolara (oko 113.400 kuna). Djevojka se naljutila i odlučila je dečka pitati koliko je platio automobil. Rekao joj je da ga je platio 180.000 dolara (oko 1,1 milijun kuna). Onda ga je počela ispitivati o njegovom automobilu i Porsche Cayenneu koji je nedavno vidjela.

- Rekao mi je da je taj koji sam ja vidjela, stari model, a ovaj koji je on kupio da je novi. Odgovorila sam mu da se prestane pretvarati i da znam da je to novi Zotye - objasnila je djevojka.

Nakon toga mu je rekla da prekidaju. Dečko ju je onda pitao zašto je tako tašta i zašto se voli hvaliti i pokazivati.

- Ja se volim hvaliti, a ti si modificirao automobil da izgleda kao Porsche Cayenne. Kako se usuđuješ reći da se ja hvalim. Ti si odvratan čovjek, bila sam bila slijepa što sam te voljela - odgovorila mu je.

Djevojka je prepisku kao i fotografije lažnog automobila stavila online. Kaže kako je htjela upozoriti druge žene na muškarce koji koriste 'lažnjake' kako bi zaveli žene i 'odvukli' ih u krevet.

Razliku između Porschea i Zotye možete vidjeti OVDJE

Kopiraju doslovno sve

Kinezi kopiraju gotovo sve. Od mobitela do satova, automobila, kopirali su Eiffelov toranj u Parizu, imaju čak i čuveni Tower Bridge. Nedaleko od Pekinga nalazi se i kineska verzija Jackson Holea u Wyomingu, a napravili su i repliku austrijskog sela Hallstatta koji je pod zaštitom UNESCO-a.

Imaju i svoju verziju Disneylanda, Bijele kuće, opere u Sydneyju, dio Firenze. Gotovo da ne postoji niti jedan brand koji Kinezi nisu kopirali. Najzanimljiviji je vjerojatno lanac brze hrane KFC koji Kinezi zovu OFC.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 57

VIDEO

Osoblje otkrilo kako se bogataši ponašaju na odmoru: Bahati su! Smrde, opće tu pred nama...
BIZARNI PROHTJEVI

Osoblje otkrilo kako se bogataši ponašaju na odmoru: Bahati su! Smrde, opće tu pred nama...

Svi su oni bili sredovječni financijaši u 50-ima i svi su sa sobom doveli mlade djevojke s lažnim i predimenzioniranim grudima...
'Nitko ga nije našao!': Vidite li kamenčić među zrnima kave?
'OVO JE PRETEŠKO'

'Nitko ga nije našao!': Vidite li kamenčić među zrnima kave?

Kamenčić je doslovno manji od zrna kave. To je gotovo nemoguć zadatak. Ako ste ga uspjeli uočiti bez ikakve pomoći, možda ste snajperist, a da toga niste ni svjesni, napisala je korisnica Reddita