Obavijesti

Viral

Komentari 0

Osvojite 21.000 kn na American Express kartici

Osvojite 21.000 kn na American Express kartici
1

Osvojite 21.000 kuna na American Express kartici u povodu 21. obljetnice samostalnosti Republike Hrvatske

VIDEO

Na temelju Zakona o igrama na sreću (Narodne novine broj: 87/09) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine broj: 8/10) Mozaik knjiga d.o.o. za nakladničku djelatnost i turistička agencija, Zagreb, Savska 66, OIB: 57010186553, (u daljnjem tekstu: Priređivač), utvrđuju slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE

Članak 1.
Priređivač nagradne igre je Mozaik knjiga d.o.o. za nakladničku djelatnost i turistička agencija, Zagreb, Savska 66, OIB: 57010186553. Priređivač priređuje nagradnu igru pod nazivom: „Osvojite 21.000 kn na American Express kartici u povodu 21. obljetnice samostalnosti Republike Hrvatske“ Nagradna igra traje od 2.5.2012. godine do 30.11.2012. godine.

Članak 2. 
Nagradni fond u ukupnoj vrijednosti od 21.000,00 kn sastoji se od jedne nagrade: 21.000,00 kn na American Express kartici. Nagrada nije zamjenjiva za protuvrijednost u novcu.

Članak 3.  
Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju punoljetne fizičke osobe koje su državljani Republike Hrvatske, te koje se za vrijeme trajanja nagradne igre pretplate na knjigu „Veliki atlas Hrvatske“ za koju se nagradna igra veže, te koji prihvaćaju uvjete za sudjelovanje u nagradnoj igri utvrđene pravilima Priređivača nagradne igre. Priređivač unaprijed utvrđuje da pravo sudjelovanja u nagradnoj igri nemaju radnici Priređivača ni članovi njihovih užih obitelji, svi suradnici koji nisu stalni zaposlenici Priređivača ni članovi njihovih užih obitelji. Pod pojmom uža obitelj smatraju se: roditelji, braća i sestre, supružnici, djeca, posvojena djeca i unuci, kao i svi članovi zajedničkog kućanstva.

Članak 4.
Za sudjelovanje u nagradnoj igri je potrebno zadovoljiti uvjete članka 3. ovih Pravila. Sudionicima u nagradnoj igri smatraju se sve fizičke osobe koje kupe knjigu „Veliki Atlas Hrvatske“ putem ponude za pretplatu upućene od strane Priređivača.  Kupnju sudionici mogu ostvariti slanjem priložene narudžbenice koju dobiju uz ponudu Priređivača na adresu sjedišta Priređivača, narudžbom na besplatni broj telefona Priređivača: 0800-10-11, narudžbom na e-mail Priređivača: kataloska.prodaja@mozaik-knjiga.hr, narudžbom kod telefonskih savjetnika Priređivača, narudžbom kod zastupnika Priređivača, narudžbom u prodajnim jedinicama određenim i označenim od strane Priređivača. Ostvarenom pretplatom na knjigu „Veliki atlas Hrvatske“ za vrijeme trajanja nagradne igre, sudioniku će se dodijeliti jedinstveni osobni broj za sudjelovanje u nagradnoj igri. Svi jedinstveni osobni brojevi ulaze u jedinstvenu bazu podataka iz koje će se izvući nagrada.

Članak 5.
Priređivač će obavijest o nagradnoj igri i Pravila nagradne igre uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma izdavanja odobrenja Ministarstva financija objaviti na internet stranici www.mozaik-knjiga.hr, te u javnom mediju.

Članak 6. 
Nagradno izvlačenje održat će se dana 18. prosinca 2012. godine u 13,00 sati u prostorijama Priređivača Savska 66, Zagreb. Nagrade se izvlače putem računala. Ime Dobitnika nagrade će biti slučajnim odabirom nasumično izvučeno iz baze svih prijavljenih Sudionika nagradne igre. Izvlačenju će biti nazočna komisija od tri člana sastavljena od djelatnika Priređivača imenovanih od strane direktora Priređivača koja će nadzirati ispravnost izvlačenja i sastaviti zapisnik o provedenom izvlačenju. Zapisnik sastavljen u skladu s Pravilnikom o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine broj: 8/10)  i potpisan od svih članova komisije Priređivač će dostaviti Ministarstvu financija u roku od osam dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Članak 7.
Priređivač će u pisanom obliku obavijestiti Dobitnika nagrade o dobivenoj nagradi, mjestu, vremenu i načinu podizanja nagrade u roku od osam dana od dana izvlačenja Dobitnika nagrade. Dobitnik podiže svoju nagradu uz predočenje osobne iskaznice. Rok za podizanje nagrade je 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako Dobitnik nagrade ne podigne u roku iz prethodnog stavka ovoga članka svoju nagradu, Priređivač će ga ponovno u roku od osam dana od isteka roka iz stavka 3. ovoga članka obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok za podizanje nagrada, koji ne može biti kraći od osam dana a niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti. Ako Dobitnik nagrade ni u naknadnom roku iz stavka 4. ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a Priređivač će obavijest o nepodignutoj nagradi dostaviti Ministarstvu financija. Dobivena nagrada se ne može zamijeniti za novac. Ime Dobitnika bit će objavljeno i na Internet stranici Priređivača www.mozaik-knjiga.hr u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Priređivača prema Dobitniku nagrade.

Članak 8.
Sudjelovanjem u nagradnoj igri Sudionici pristaju u slučaju dobitka nagrade sudjelovati u promotivnim aktivnostima Priređivača u svezi nagradne igre.

Članak 9. 
Ako se ne uključi niti jedan sudionik, Priređivač će prekinuti nagradnu igru. U slučaju nastupa okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći (viša sila), Priređivač može povremeno ili trajno prekinuti Igru te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Članak 10.  
Priređivač će u koristi Hrvatskog crvenog križa uplatiti 5% ukupne vrijednosti fonda nagradne igre.

Članak 11.   
Priređivač snosi sve troškove povezane s priređivanjem nagradne igre.

Članak 12.
Za eventualne sporove Priređivača i sudionika Nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 13. 
Ova pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija donese odobrenja za iste, te ista budu objavljena u javnom mediju.

Mozaik knjiga d.o.o.
Direktor Bojan Vidmar 

Rješenje ministarstva financija
Klasa: UP/I-460-02/12-01/311
Ur. broj: 513-07-21-07/12-2
Zagreb, 23.4.2012.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Pogledajte nevjerojatan prolazak kroz crveno u Zagrebu: Tip čak dao žmigavac i gaaas...
STRAŠNO

VIDEO Pogledajte nevjerojatan prolazak kroz crveno u Zagrebu: Tip čak dao žmigavac i gaaas...

ZAGREB Ono kad gledaš auto ispred sebe, a ne semafor, komentar je na snimku koju je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Čovjeku je bilo crveno na skretanju za Arena Park. Ispred njega je bio auto koji je skretao desno na dopunsku strelicu...

Kad bahati Hrvati parkiraju: Po linijama, invalidskim mjestima i na 'milimetar': 'Ovo je strašno!'
POGLEDAJTE FOTKE

Kad bahati Hrvati parkiraju: Po linijama, invalidskim mjestima i na 'milimetar': 'Ovo je strašno!'

'Ovima treba tjedna doza terapije. Pod hitno', jedan je od komentara. Drugi se građanin nadovezao da njima ne može pomoći ni viša sila. Uostalom, uvjerite se i sami...
U autu šibenskih tablica izložio Dinamovu zastavu, dobio lijepu poruku: 'Ne boj se, prijatelju...'
PORUKA SA SREDNJAKA

U autu šibenskih tablica izložio Dinamovu zastavu, dobio lijepu poruku: 'Ne boj se, prijatelju...'

Kad stražnjeg prozora vidi se izložena Dinamova zastava, nepoznati čovjek odlučio mu je napisati kako nije trebao to raditi jer mu nitko neće uništiti automobil zbog tablica