Obavijesti

Viral

Osvojite slikovnice iz kolekcije najljepših Disneyjevih klasika!

Osvojite slikovnice iz kolekcije najljepših Disneyjevih klasika!
4

Unesite podatke u obrazac i osvojite slikovnicu iz kolekcije najljepših Disneyjevih klasika! Darujemo vam "101 dalmatinera", "Petra Pana" i "Malu sirenu"!

Odlučili smo nagraditi naše čitatelje slikovnicama iz kolekcije najljepših Disneyjevih klasika! 

Petnaestero sretnih čitatelja nagradit ćemo jednom od tri slikovnice iz kolekcije najljepših Disneyjevih klasika – „101 dalmatinerom“, „Petrom Panom“ ili „Malom sirenom“.

Kako biste osvojili jednu od 3 navedene slikovnice, potrebno je samo unijeti svoje podatke OVDJE.

Nagradit ćemo svaku dvadesetu prijavljenu osobu. Natječaj traje do četvrtka, 14. ožujka, do 11 sati, a dobitnici će biti objavljeni na web stranici 24sata u petak, 15. ožujka. Sve dobitnike kontaktirat ćemo putem maila, a nagrade će biti dostavljene poštom. 

Došlo je vrijeme da i novim generacijama Disneyjeve bajke uljepšaju djetinjstvo, ali i vrijeme da svi oni koji nisu upotpunili prethodnu kolekciju to sada učine. Stasali su novi mališani koji će uživati u pričama koje su i nama pričali roditelji – čekaju vas Snjeguljica, Pepeljuga, Mač u kamenu, Alisa u Zemlji Čudesa, Petar Pan i još 6 novih priča! Sve ove, ali i mnoge druge priče, na svoj jedinstven način prenio je Walt Disney svojim nezaboravnim ilustracijama koje zauvijek ostaju u srcima velike i male djece!

Ovu jedinstvenu kolekciju od dvadeset i pet originalnih, predivno ilustriranih Disneyjevih slikovnica, vaša će djeca odmah zavoljeti. Priče prije spavanja tako će postati još zanimljivije.

Natjecatelji koji će imati manje sretnu ruku, svoj primjerak mogu pronaći na svim kioscima ili u poštanskim uredima, i to idućim datumima:

15.03. Knjiga o džungli
22.03. Pepeljuga
29.03. Potraga za Nemom
05.04. Trnoružica
12.04. Ljepotica i Zvijer
19.04. Bambi
26.04. Alisa u Zemlji čudesa
03.05. Snjeguljica
10.05. Aladin
17.05. Dumbo
24.05. Dama i Skitnica
31.05. Lijo i Lujo
07.06. Pinokio
14.06. Robin Hood
21.06. Auti
28.06. Kralj lavova
05.07. Mačke iz visokoga društva
12.07. Zlatokosa
19.07. Medvjedić Winnie Pooh
26.07. Princeza i žabac
02.08. Mač u kamenu
09.08. Zvonar crkve Notre Dame

U prodaji također možete pronaći i prve 3 slikovnice, a zbog velike potražnje za „101 dalmatinerom“ i „Petrom Panom“, na kioscima ne propustite nove količine slikovnica!

Prva slikovnica, „101 dalmatiner“, ponovno je u prodaji po promotivnoj cijeni od 14,90 kn, dok ćete „Petra Pana“ moći kupiti od subote, 16. ožujka, za samo 29,90 kn.

Ako na kioscima propustite dio kolekcije, svoj primjerak možete kupiti putem call centra 0800 43 23 ili na web shopu 24sata: www.24sata.hr/shop, a ponudu novih književnih naslova možete pratiti na facebook stranici 24sata Shop: https://www.facebook.com/24sataShop?ref=tn_tnmn

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.