Obavijesti

Viral

Komentari 3

Kino večeri: Osvojite ulaznice za tri super filma na Tuškancu

Kino večeri: Osvojite ulaznice za tri super filma na Tuškancu
6

24sata je pripremio iznenađenje za sve one koji ljetne dane provode u Zagrebu. Uključite se u natječaj, osvojite ulaznice za kino i uživajte u filmu na otvorenom!

24sata ima super vijest za sve filmoljupce i one željne malo drugačijeg provoda: Ekskluzivno za naše čitatelje rezervirali smo čak tri filmska naslova u kojima možete uživati pod vedrim nebom! Dijelimo 150x2 ulaznice za  filmove 'Građanin opasnih namjera', 'Zamjena' i 'Red' u ljetnom kinu Tuškanac. Uključite se već danas jer prvih 150 prijavljenih za svaki od naslova osvajaju po dvije ulaznice! Posjetitelje očekuju i besplatna hladna osvježenja iz Karlovačke pivovare. Nagradni natječaj traje do isteka zaliha ili do 16. kolovoza u 11 sati, a s jednom mail adresom se možete prijaviti samo jednom.

Sve što je potrebno za osvajanje ulaznica je popuniti nagradni obrazac i označiti film koji želite pogledati. Možete birati između slijedećih filmova:
Petak, 16.8  s početkom u  21.00:  Građanin opasnih namjera
Subota, 17.8. s početkom u  21.00: Zamjena

Nedjelja,18.8. s početkom u  21.00: Red 

Prvih 150 prijavljenih za svaki od filmova osvajaju po dvije ulaznice stoga budite brzi, ispunite nagradni obrazac i osigurajte sebi super provod pod vedrim nebom! Sretno svima!

O kinu Tuškanac

Samo nekoliko minuta šetnje od samoga centra grada Zagreba, naći ćete se u miru i tišini šumovitog Dubravkinog puta, južnom dijelu Tuškanca, unutar kojega se nalazi mnoštvo šetnica i poznato ljetno kino. Nekadašnja streljana i okupljalište građana, izgrađeno sredinom 19 stoljeća, a početkom 20 stoljeća preuređeno je potrebe Hrvatskog narodnog kazališta. Nakon preseljenja kazališta otvoreno je kino Sloboda a kasnije je promijenjeno u današnji naziv: Tuškanac

O filmovima

Građanin opasnih najmera (eng. Law Abiding Citizen):
Triler F. Gary Grayja iz 2009. godine snimljen je po scenariju Kurta Wimmera. Radnja filma je smještena u Philadelphiji, a govori o čovjeku koji je odlučio uzeti pravdu u svoje ruke kako bi presudio ubojicama svoje obitelji. Clyde Shelton (Gerard Butler) uživa u mirnoj večeri u obiteljskom okruženju kada mu u kuću upadaju dvojica razbojnika koji brutalno siluju i ubiju Sheltonovu ženu i malu kćerku. Deset godina poslije, ogorčen pravosudnim sustavom koji je jednog ubojicu osudio na smrt, a drugog potpuno oslobodio krivnje, Clyde kreće u osvetnički pohod kakav još nije viđen: prvo će se pobrinuti za ubojice, a nakon toga i za sve one koji su sudjelovali u njegovom slučaju, na vrhu s okružnim tužiteljem Nickom Riceom (Jamie Foxx).

Zamjena (The Switch)
Neobična romantična komedija o Kassie (Jennifer Aniston) koja odluči zatrudniti uz pomoć donatora, a zatim se u njezin plan slučajno ubacuje pijani prijatelj Wally (Jason Bateman). Kassie (Jennifer Aniston) je pametna i zabavna žena koja, unatoč protivljenju svog neurotičnog prijatelja Wallyja (Jason Bateman) odluči da je vrijeme za trudnoću – čak i ako to mora učiniti sama, uz malu pomoć šarmantnog donatora Rolanda (Patrick Wilson). Međutim, njezini planovi odu u potpuno krivom smjeru zbog neobične zamjene donatora u zadnji čas.

Red (Red)
Opasni penzioneri Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich i Helen Mirren bore se za svoje živote i uništavaju mlade neprijatelje! Frank Moses (Bruce Willis) je bivši CIA-in tajni agent koji vodi miran život sve dok ga ne pokuša ubiti vrhunski tim ubojica. Sada, kada mu je ugrožen identitet i kada je Sarah (Mary-Lousie Parker), žena koju istinski voli, dovedena u opasnost, Frank ponovo okuplja svoj stari tim u posljednjem pokušaju da preživi. Frank, Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) i Victoria (Helen Mirren) nekoć su bili glavni agenti CIA-e, ali zbog tajni koje znaju postali su glavne mete Agencije. Sada kada ih žele ubiti, prisiljeni su svu svoju lukavost, iskustvo i timski rad usmjeriti ka tome da ostanu korak ispred svojih ubojitih progonitelja i prežive.

Budite brzi, ispunite nagradni obrazac i osigurajte sebi super provod pod vedrim nebom!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.