Viral

Komentari 22

Otac skoro umro od užasa kad je vidio sina u perilici rublja

Otac skoro umro od užasa kad je vidio sina u perilici rublja

Muškarac je na Imguru podijelio fotografiju svoje perilice rublja na kojoj se vidi lice djeteta, koje izgleda kao da je zarobljeno unutra. Objasnio je da se radi o majici s likom njegovog sina

Ušao sam u kupaonicu i pogledao u perilicu rublja. Unutra sam vidio lice svog sinčića. Od prizora sam skoro umro, napisao je muškarac za kojeg se vjeruje da je iz Rusije uz fotografiju koju je objavio na stranici za dijeljenje fotografija Imguru, gdje objavljuje pod profilom ARussianAndHisBike.

Objasnio je da se nakon početnog šoka brzo smirio kada je shvatio da se radi samo o majici s likom njegovog sina.

Ipak, nije on jedini koji je reagirao s užasom na taj prizor. Korisnici Imgura rekli su mu da je na fotografiju morao staviti upozorenje prije objave jer je 'prizor za infarkt'.

- Bože dragi! Pa moraš staviti neko upozorenje na ovakve fotografije - napisao je jedan, a drugi je komentirao kako je zbog prizora skoro dobio infarkt.

Šokantna fotografija pobudila je znatiželju u ljudima pa je tako objava skupila preko 100.000 pregleda.

Uz objavu, ARussianAndHisBike je savjetovao druge da, ako imaju slične majice svoje djece, stave upozorenje na perilicu prije nego ju stave u pranje kako netko uistinu ne bi pretrpio srčani udar.

Korisnici Imgura su mu pak savjetovali da majicu samo prevrne naopako prije stavljanja u pranje jer će na taj način i dulje sačuvati print na majici.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM: