Viral

Komentari 5

Ovako je fan 'Ratova zvijezda' ukrasio svoju kuću za Božić

Ovako je fan 'Ratova zvijezda' ukrasio svoju kuću za Božić

Matt Johnson iz San Antonija bavi se svjetlosnim efektima, a ove je godine zaista otišao na razinu više. Svoju kuću ukrasio je s više od 15 tisuća lampica, sve snimio i objavio na YouTubeu...

Božićno ukrašavanje kuća tradicija je koja se njeguje već dugi, dugi niz godina, a neki ljudi zaista vole da njihov doma zasja u 'milijun boja'.

Matt Johnson iz San Antonija veliki je ljubitelj epskog serijala 'Ratovi zvijezda' te je ususret Božiću i premijeri osmog nastavka 'Posljednji Jedi' ukrasio svoju kuću s više od 15 tisuća lampica.

Video u trajanju od 3 minute objavio je na svom YouTube kanalu, a u deset dana pogledalo ga je gotovo 300 tisuća ljudi. Svjetlosni šou 'začinio' je elektroničkom plesnom glazbom.

Ovo nije prvi put da Johnson privlači pozornost medija kićenjem svoje kuće, pa je tako 2015. također dizajnirao svjetleći šou kojeg je morao zatvoriti zbog dolaska previše ljudi. Inače, Johnson je vlasnik tvrtke Living Light Shows i specijalizirao se u tom području.

Tako je pomogao i gradskom zoološkom vrtu za njihove božićne svjetlosne efekte, koji su dostupni građanima do kraja godine. Johnson je sa svojom obitelji prije tri godine nastupio u ABC-jevoj emisiji 'he Great Christmas Light Fight', no nisu uspjeli pobijediti.