Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
13 komentara

Pištoljem do klikova: Riječani urnebesno ismijali 'prankove'

YouTube 'pranksteri', Sp Parody iz Rijeke, među najgledanijim su domaćim YouTuberima, a njihove su žrtve ovoga puta bile upravo brojne lažne podvale koje su preplavile YouTube...

Foto: 24sata Video
13 komentara

Nekoliko godina zaredom tzv. 'prankovi' ili 'po naški' - podvale, bili su među najgledanijim sadržajima na YouTubeu. Njihovi su autori zabavljali milijune diljem svijeta i pritom zarađivali (i zarađuju!) ogroman novac. No, u namjeri da budu što bolji, brži, atraktivniji i popularniji, mnogi od njih odlučili su krenuti linijom lakšeg otpora i svoje naizgled spontane podvale osmišljavati uz pomoć plaćenih glumaca. 

Podvale su tako s vremenom izgubile veliki dio svojih čari i upravo su se tim fenomenom odlučili pozabaviti momci iz Sp Parodyja. 

POGLEDAJTE VIDEO: Parodije čestih 'prankova'

Sp Parody, kako oni tvrde, nikada nisu koristili glumce u svojim parodijama, ali za to ih često optužuju. Kažu da ih smetaju ljudi koje zarađuju klikove ili čak i novac varajući ljude. Odlučili su se suprotstaviti svojim najgorim kritičarima i lažnim 'prankovima' onim što znaju najbolje - parodijom.

Dečki su najavili kako će se u njihovom sljedećem videu pojaviti i Marko Grubnić. Opa!

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message