Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
110 komentara

'Pogodit će nas veliki potresi, tsunami i ogroman meteorit...'

Poznata proročica tvrdi i da će netko pokušati ubiti Vladimira Putina te da će Donald Trump oboljeti od misteriozne bolesti koja će mu prouzročiti probleme sa sluhom

Foto: Pixabay/Screenshot/YouTube
110 komentara

Slijepa proročica Baba Vanga, o kojoj je knjiga "Tajne poruke Babe Vange" izašla i u izdanju 24sata, predvidjela je uspon ISIL-a, veliki tsunami 2004., Brexit...Iako je umrla 1996. u 85. godini, svoja predviđanja dala je i za nadolazeću nam 2019. za koju kaže da će biti puna velikih obrata.

Vanga proriče kako će Zemlju pogoditi nekoliko velikih potresa, tsunami će izbrisati dijelove Azije, europska ekonomija će propasti, a Rusiju će pogoditi ogromni meteorit. 

Proročica tvrdi i da će netko pokušati ubiti Putina te da će Trump oboljeti od misteriozne bolesti koja će mu prouzročiti probleme sa sluhom.

Hoće li se išta od navedenog obistiniti doznat ćemo vrlo brzo. Na Putina je već bilo pokušaja atentata, a od misterioznih bolesti, kakva se predviđa Trumpu, ove godine obolijevali su američki diplomati u Kini i na Kubi. 

Vanga tvrdi i da će netko iz Trumpove obitelji stradati u prometnoj nesreći.Za tsunami koji je predvidjela u Aziji kaže da će ponajviše pogoditi Kinu, Japan, Indoneziju, ali i dijelove Aljaske. 

Baba Vanga je svoja predviđanja zapisala sve do 51. stoljeća. Tada će, smatra, svijet doći svom kraju.

FELJTON: TAJNE BABE VANGE Ona je prorekla baš sve: Čak i godinu kada stiže - kraj svijeta

Za nešto dalju budućnost predvidjela je "Zlatno doba" od 2025. do 2028. godine upravo zbog "novog oblika energije" kojeg bismo trebali u nadolazećoj godini pronaći na Veneri. 

Od 2033. do 2045. će se otopiti polovi, a razina mora će se podići. U međuvremenu će Muslimani zavladati Europom. 

Kloniranje će postati u daljoj budućnosti najučinkovitiji lijek. Amerika će napasti Muslimanski Rim s oružjem koje će navodno zamrzavati protivnika, piše Mirror.

Između 2072. i 2086. će se vratiti komunizam.

Do kraja svijeta, što će se prema Baba Vanginom predviđanju dogoditi 5079. godine će ljudska rasa uspjeti shvatiti kako funkcionira putovanje kroz vrijeme, otkrit će "tajne mjeseca", civilizacija će se kasnije potpuno uništiti i ljudi će živjeti kao zvijeri dok ne nastane nova religija. Negdje oko 44. stoljeća ćemo se prilagoditi izvanzemaljcima, postati besmrtni i pričati s Bogom.  

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1189575 / ]

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message