Obavijesti

Viral

Komentari 25

Pokaži svoje znanje u kvizu i osvoji super božićne poklone!

Pokaži svoje znanje u kvizu i osvoji super božićne poklone!
6

Stiglo nam vrijeme darivanja! Uključi se u nagradni kviz, odgovori na tri jednostavna pitanja i jedna od ovih super nagrada će se možda naći ispod tvog božićnog drvca!

VIDEO

Duh Božića budi se u svima nama! Stiglo nam je vrijeme druženja s najmilijima, zabave u snijegu, pripreme finih delicija i ono što mnoge najviše veseli, vrijeme darivanja. Svjesni smo i mi toga pa smo ti, u suradnji s Robotom, pripremili veliku božićnu igru koja će ti uz malo truda i sreće donijeti vrijedne poklone pod bor!

Ove godine ne trebaš pisati Djedu Božićnjaku i uvjeravati ga u svoje dobre namjere tijekom proteklih mjeseci, već samo posjetiti 24sata.hr i odabrati poklone koje želiš osvojiti za sebe ili svoje najbliže. Naša vreća je puna poklona koji će se svidjeti svim generacijama stoga požuri s prijavom!

Pokaži nam svoje znanje

U nagradni kviz se možeš uključiti OVDJE, a kako je većina pitanja iz članaka s ovog portala, savjetujemo ti da što više čitaš i upijaš detalje jer nikad ne znaš koja ćete od tih informacija dočekati u kvizu. Odgovore na neka od pitanja, pronaći ćeš i na web stranici Robota.

Nakon što točno odgovoriš na sva tri pitanja popuni obrazac za prijavu svojim podacima kako bismo te, u slučaju dobitka, mogli kontaktirati. Prijaviti se možeš tri puta u danu od 17. do 24. prosinca u 11 sati, nakon čega ćemo slučajnim odabirom putem računala izvući dobitnika.

Kreni jer te pod borom može dočekati:

Televizor Philips 32PFL6007K
Philips Smart LED televizor 32PFL6007 s tehnologijama Ambilight Spectra 2 i Pixel Precise HD 81 cm (32"). Uronite u svijet sadržaja uz 3D i Smart LED TV s tehnologijom Ambilight! Uživajte u moćnoj Full HD LED slici i beskonačnim mogućnostima značajke Smart TV Premium s tehnologijom Ambilight. Postanite dio akcije uz najugodniji 3D!
- LED TV 82cm
- Full HD
- 400Hz PMR
- 3D  (2 para 3D naočala gratis)
- Wi Fi integrirani
- Smart TV Premium
- Ambilight

Monitor HP X2401
Zaslon  jedinstvenog sofisticiranog dizajna i tehnologijom poboljšanih perfomansi
- LED monitor 24" (61 cm)
- Format: Widescreen (16:9)
- Odziv 12 ms typical
- Svjetlina: 250 cd/m²
- Kontrast: 10000000:1 dynamic
- Video input signal 1 HDMI
- Rezolucija 1920 x 1080

Friteza Tefal FZ7000 - Actifry Nutritious & Delicious
Za 1 kg ukusnog pommes frites-a dovoljna je samo 1 žlica ulja!
Pogodno za: svježi pommes frites, zamrznuti pommes frites, lignje, škampe, pileće štapiće, raznovrsno povrće, janjetinu, piletinu
Bez neugodnog mirisa
Jednostavno čišćenje

Glačalo s parnom postajom Philips PerfectCare Aqua GC8620/02
Glačanje bez brige, pametno glačalo misli za Vas! Jedna savršena postavka za sve vrste tkanina, bez potrebe za prilagodbom temperature.
- Tlak pare do 5 bara
- Snaga 2400W
- 100% jednostavna uporaba
- 100% sigurna uporaba
- 100% brza uporaba na svim tkaninama
- OptimalTemp: savršena kombinacija pare i temperature

Aparat za kavu Krups KP2106 – ČAROBNJAK ZA KAVU
Jedinstveni sustav pripreme napitaka – espressa, duge kave, macchiatta, vruće čokolade...

Objava dobitnika

Ime dobitnika potraži 24. prosinca iza 12:00 sati u podrubrici Nagradne igre. Sretan dobitnik će o dobitku biti obaviješten telefonskim putem, a nagrade se preuzimaju Robot trgovinama. Ako dobitnik nema prebivalište u nekom od  ovdje nabrojanih gradova ili njihovoj okolici, nagrada će mu biti dostavljena na kućnu adresu.

O Robotu

Trgovačko društvo Robot Commerce d.o.o., osnovano 1989. god. u Splitu, na 16 prodajnih centara, te u uredima, skladištima i restoranu, zapošljava više od 220 stručnih djelatnika. Tijekom godina Robot se razvio u jednu od vodećih firmi s preko 400 klijenata u veleprodaji. Direktni su uvoznici i distributeri za Philips, Samsung, Gaggia, Tefal, Rowenta, Moulinex, Krups, Offel, Prandini, Indesit, Nordica, Turboair, Airelec, Magnohrom, Tescoma, Biesse, Herevin i Thun, a od 1996. godine razvija i vlastitu robnu marku Classe. Svi uvezeni proizvodi imaju sve potrebne certifikate za hrvatsko tržište uz garanciju od najmanje godinu dana, te osiguran servis i rezervne dijelove. Uz to su i ovlašteni servis za više od 50 proizvođača za programe kućanskih aparata, audio-video, klima uređaja, bijele tehnike, grijaćih tijela te satelitske opreme.

Prodajna mjesta potražite u Splitu, Stobreču, Zagrebu, Zadru, Šibeniku, Biogradu, Imotskom, Sinju, Dubrovniku, Orebiću, Omišu, Supetru, Solinu i Kutini. Na raspolaganju vam je i Internet trgovina www.robot.hr, a pratiti ih možete i na Facebook stranici.

Nagradni kviz započnite OVDJE! Sretno!

Važno!

Svi sudionici za koje se utvrdi da su za sudjelovanje u nagradnoj igri koristili zlonamjerne programe bit će isključeni iz izvlačenja.

Detaljna pravila igre potraži ovdje.

Ako ne vidiš kviz za prijavu provjeri je li ti uključen ad/popup blocker te ga isključi. Ako ne možeš kliknuti na sliku, možda imaš nepodržanu verziju Flash Playera (potreban je Flash Player verzije 8 ili noviji). Obnovi svoj Flash player ili pristupi igri preko Google Chromea, a ako ga nemaš, skini ga OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

VIDEO Pogledajte nevjerojatan prolazak kroz crveno u Zagrebu: Tip čak dao žmigavac i gaaas...
STRAŠNO

VIDEO Pogledajte nevjerojatan prolazak kroz crveno u Zagrebu: Tip čak dao žmigavac i gaaas...

ZAGREB Ono kad gledaš auto ispred sebe, a ne semafor, komentar je na snimku koju je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Čovjeku je bilo crveno na skretanju za Arena Park. Ispred njega je bio auto koji je skretao desno na dopunsku strelicu...

Kad bahati Hrvati parkiraju: Po linijama, invalidskim mjestima i na 'milimetar': 'Ovo je strašno!'
POGLEDAJTE FOTKE

Kad bahati Hrvati parkiraju: Po linijama, invalidskim mjestima i na 'milimetar': 'Ovo je strašno!'

'Ovima treba tjedna doza terapije. Pod hitno', jedan je od komentara. Drugi se građanin nadovezao da njima ne može pomoći ni viša sila. Uostalom, uvjerite se i sami...
Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti