Viral

Komentari 2

Imamo dobitnike ulaznica za koncert Psihomodo Popa

Imamo dobitnike ulaznica za koncert  Psihomodo Popa

Psihomodo Pop u subotu zatvara Ljeto u MSU. Saznajte tko su sretni dobitnici ulaznica.

Sretni dobitnici koji dobivaju po jednu ulaznicu za koncert benda Psihomodo Pop su:

Danijel Ivanišević
Miroslav Zorko
Kevin Kontrec
Josipa Gospić
Nikola Čikara
Anita Bukovec
Jadranka Vidak
Božidar Obrenović

Čestitamo! Dobitnici mogu svoje ulaznice preuzeti uz predočenje osobne iskaznice na porti Muzeja suvremene umjetnosti u subotu 23.7. već od 11 h, a najkasnije do 20.30 h.

 

O ljetu u MSU

Uživajte na atraktivnom krovu Muzeja suvremene umjetnosti u subotu, 23.7. kada vas ulaznica vodi i na filmsku projekciju te izložbu.

Ljeto u MSU 2016. zato Psihomodo Popu širom otvara svoju krovnu terasu za još jedno rokijanje superslavnog benda, strip-junake ove i susjednih galaksija, kako bismo svi skupa nastavili legendu rođenu jedne davne "godine zmaja". Psihomodo Pop odgojio je puno generacija pametnije i bolje Hrvatske. Nikada nije kompromisno, kamoli špekulativno bacio kreativno koplje u trnje. I nikada nije bacao biserje pred svinje, posebno ne one "srebrne". Psihomodo Pop danas je jednako kao i prije 33 godine dušom i tijelom odan punk-rock tradiciji klasika poput Ramonesa. 

Festival Ljeto u MSU i ove godine prate Turistička zajednica grada Zagreba te Jadransko osiguranje. Dobru zabavu osigurava i Karlovačko, partner projekta. Mr. Jack zna da glazba, baš kao i on, zbližava ljude, stoga se i ove godine odazvao pozivu i ljetuje u MSU-u.

Saznajte više o koncertu!

Osvojite ulaznice za koncert!

Poklanjamo vam 8x1 ulaznicu koja vrijedi i za projekciju francuskog filma "Vikendi" istoga dana od 18 do 20 h, kao i za izložbu "Divlji zapad". Ispunite obrazac ispod ovog članka i odgovorite na pitanje zašto volite bend Psihomodo Pop. Osam autora najboljih odgovora nagradit ćemo sa jednom ulaznicom za subotnji koncert. Nagradni natječaj traje od 21. srpnja 2016. godine do 22. srpnja 2016. godine u 11 h.

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.