Obavijesti

Viral

Komentari 0

Poklanjamo 14 karata za HTC Day&Night festival na Zrću!

Poklanjamo 14 karata za HTC Day&Night festival na Zrću!
19

Uključite se u nagradni natječaj do 13. srpnja u 15 sati, odgovorite na jedno jednostavno pitanje i možda baš vi osvojite vrijedne ulaznice za ludi party na Zrću

VIDEO

Nicky Romero, jedan od najtraženijih DJ-a i producenata današnjice, vraća se u Papayu nakon prošlogodišnjeg nastupa za koji ističe kako mu je jedan od najdražih u karijeri! Kao najavu nezaboravnom petodnevnom programu HTC Day&Night festivala, HTC i Papaya pokreću i HTC After Beach Party program svakoga petka!

Nagradni natječaj za čitatelje 24sata.hr

Sve što trebate napraviti da biste osvojili ulaznice je ispuniti obrazac i odgovoriti na nagradno pitanje: "Zašto želim ići na HTC Day&Night festival?" Budite kreativni jer autore sedam najboljih odgovora nagrađujemo s po dvije ulaznice za festival. Uključiti se možete sve do 13. srpnja u 15 sati nakon čega ćemo izabrati najbolje odgovore. Imena dobitnika ćemo objaviti u ovom članku, a dobitnike kontaktirati mailom. Dobitnici će ulaznice preuzeti na ulazu u klub uz predočenje osobne iskaznice.

Dobitnici

Sandra Sertić, Gospić
Domagoj Kalanj, Bribir
Allesandra Vladovic-Relja, Zadar
Petra Marušić, Rijeka
Ana Dadić, Split
Boris Šebalj, Knin
Mateo Ivković, Kaštel Novi

Čestitamo sretnim dobitnicima, a ostale pozivamo da se ukjluče i u ostale naše nagradne igre i natječaje. Dobitnici su o načinu preuzimanja ulaznica obaviješteni mailom.

Ljeto puno zabave u Papayi

HTC, globalni predvodnik na tržištu mobilnih inovacija i dizajna te Papaya, najbolji ljetni klub Mediterana na otvorenom te 23. najbolji klub svijeta prema top ljestvici prestižnog britanskog magazina DJ MAG, najavljuju nastup Nicky Romera i drugih najvećih svjetskih klupskih imena na festivalu HTC Day&Night 2014.

Festival HTC Day&Night 2014 održat će se od 14. do 18. srpnja. Kroz pet festivalskih dana, u sklopu devetog po redu HTC Day&Nighta u klubu Papayi na najpoznatijoj party plaži Zrće, publici će predstaviti trenutno neka od najuzbudljivijih imena s vrha svjetske DJ scene: Nicky Romero, Showtek, Tommy Trash, Alvaro te Sunnery James & Ryan Marciano.
HTC i Papaya od 4. će srpnja svakog petka zajedničkim HTC weekly partyjem brojnim posjetiteljima plaže pružiti nezaboravan provod te ponuditi iznimno zanimljiv i bogat klupski program te fantastičan ambijent preuređenog kluba Papaya koji slovi kao najpopularniji klub u Hrvatskoj.

Program HTC Day & Night Festivala

14.7. WONDERLAND MARINE predstavlja DJ ALVARO
15.7. SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO
16.7. BEATTHROAT prestavlja SHOWTEK
17.7. NICKY ROMERO
18.7. URBAN ART FORMS predstavlja TOMMY TRASH

Ulaznice za legendarni HTC Day & Night Festival dostupne su po cijeni od 59€, VIP ulaznice po cijeni od 99€ u Papayinom webshopu na www.papaya.com.hr/shop/tickets.
Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2014. mogu se pronaći na službenoj stranici www.papaya.com.hr.

O Festivalu HTC Day & Night

Neposredno nakon festivala ULTRA EUROPE u Splitu (11. do 13. srpnja), festival HTC Day&Night će ponovno okupiti sve sljedbenike vrhunske glazbe i zabave. Udaljen samo dva sata vožnje od Splita nalazi se otok Pag, jedna od najatrakivnijih party destinacija Europe. Tijekom posljednjeg desetljeća, najpoznatija plaža otoka, plaža Zrće, proglašena je najboljom after beach lokacijom na kontinentu. Day&Night festival je najprepoznatljiviji festival kluba Papaya s desetogodišnjom tradicijom održavanja te sve jačim programom iz godine u godinu. Za nadolazeću su sezonu svoj nastup tijekom HTC Day&night festivala potvrdili Nicky Romero, Tommy Trash, Alvaro, Showtek te Sunnery James & Ryan Marciano! Najavljen za tjedan od 14. do 18. srpnja, HTC Day&Night festival mogao bi ujedno biti i savršena prilika da istražite egzotične plaže te ostale ljepote koje pruža jedinstveni otok Pag.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.