Obavijesti

Viral

Komentari 1

Poklanjamo vam čak 12 karata za koncert 2CELLOS u Zadru!

Popularni 2CELLOS nakon turneje po Italiji, Mexicu i Švicarskoj, dolaze u Zadar 11. kolovoza, a mi vam poklanjamo 6x2 ulaznice za njihov koncert na prekrasnoj lokaciji

VIDEO

U predivnom ambijentu zadarskog Foruma, uz izvrsnu produkciju koja ih prati na svakom njihovom koncertu, 2CELLOS garantiraju da će to biti noć za pamćenje. Svoj dolazak osim zadarske publike, najavili su i mnogobrojni turisti - i to ne samo oni koji će se ionako u tom trenutku naći na svom godišnjem odmoru, već su turističke zajednice, zatrpane upitima gostiju iz Njemačke, Engleske, Amerike, Japana, Švicarske, Grčke, Londona... Uključite se u naš nagradni natječaj i budite dio spektakla na Forumu!

Nagradni natječaj za korisnike portala 24sata.hr

Poklanjamo vam 6x2 festivalske ulaznice za 2CELLOS u Zadru! U natječaj se možete uključiti popunjavanjem nagradnog obrasca do 08. kolovoza u 10 sati nakon čega ćemo u podrubrici Nagradne igre objaviti imena dobitnika! S jednom mail adresom se možete prijaviti samo jednom, a nagrađujemo svakog pedesetog prijavljenog sudionika! Dobitnike ćemo o načinu preuzimanja ulaznica kontaktirati mailom.

Uspjeh 2CELLOS na svjetskoj razini

Na nedavno održanom Beer festivalu u Makedoniji, 2CELLOS digli su na noge više od 10 000 posjetitelja koji su došli uživati u glazbenom spektaklu, ovog svjetski, najtraženijeg dua. Mnogi posjetitelji komentirali su kako je ovogodišnje izdanje Beer festivala, bilo jedno od najboljih.

Tek nakon što su podigli Makedoniju na noge, Stjepan i Luka, nastavili su dalje svojim putem. Trenutno se nalaze na turneji po Italiji, a nakon toga slijede koncerti u Mexicu i Švicarskoj.

2CELLOS ne prestaju sa svojim koncertnim aktivnostima, i zaista žive svoj san - sa svojom glazbom i još boljom izvedbom, nastupaju u cijelom svijetu.

I dok su paralelno bili i na hrvatskoj turneji, završetak te turneje, upravo se približio svom kraju, tako su za posljednji koncert ostavili - Zadar, 11.08.2013., Forum.

2CELLOS u međuvremenu je u Japanu još jednom postao glavni hit, snimajući reklamu za jednog od većih mobilnih operatera. A da je reklamu cijeli Japan odlično prihvatio, pokazuje i činjenica kako je cijeli grad oblijepljenih upravo njihovim plakatima. Svaki automobil, autobus, nosi njihovu sliku, sa svakog nebodera, dućana, visi njihov plakat.

Osim reklame, njihov posljednji i još uvijek aktualni album IN2ITION je prvi i na Classical, i na Rock i na Pop charts.

Uključite se u nagradni natječaj!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ovo je najljepši pas na svijetu: U Zagrebu je trijumfirala ženka afganistanskog hrta iz Čilea!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Ovo je najljepši pas na svijetu: U Zagrebu je trijumfirala ženka afganistanskog hrta iz Čilea!

Zaida je već pobjeđivala na mnogim izložbama u Sjedinjenim Američkim Državama i ondje je prošlu godinu okončala kao drugi najuspješniji izložbeni pas svih pasmina. Drugoplasirana je ženka bobtaila iz Grčke

Tko nam je ukrao jedan praznik i što se sve može spajati? Dan državnosti i Tijelovo su isti dan
KALENDAR NERADA

Tko nam je ukrao jedan praznik i što se sve može spajati? Dan državnosti i Tijelovo su isti dan

Ova godina nije baš povoljna za spajanje, omoljenu disciplinu u Hrvata. U 2024. imamo čak tri 'izgubljena blagdana'. To su oni nesretni koji padaju na vikend, ne računajući Uskrs
RIJEŠITE KVIZ Praznici i blagdani u Hrvatskoj: Znate li što i kad se slavi? Bilo je tu dosta selidbe...
PROVJERITE ZNANJE

RIJEŠITE KVIZ Praznici i blagdani u Hrvatskoj: Znate li što i kad se slavi? Bilo je tu dosta selidbe...

Većini vjerojatno nije ni bitno koji je praznik. Bitno je samo spojiti i dobiti što više slobodnog vremena. Neki su se za sličan manevar, ovaj s povezivanjem srijede s vikendom odlučili i na dan izbora...